Nikon bez zrcala

poruka: 5
|
čitano: 1.789
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nikon bez zrcala".
15 godina
neaktivan
Nikon bez zrcala

hvala bogu pa sam vidio cijenu XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nikon bez zrcala

Ovo mi se jako dopada. 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Nikon bez zrcala

Meni se sviđa ovaj J1, a što se tiče cijene pa tako su prije 2mj rekli i za olympus e-pl3 koji je isto toliko trebao koštati pa onda preračunato u eure ispalo šokantnih 5 soma kuna, a evo danas baš gledam na nabava.net 3900kn {#} a e-pm1 3200kn {#} tako da ima nade...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Nikon bez zrcala
Lex Luthor kaže...

Meni se sviđa ovaj J1, a što se tiče cijene pa tako su prije 2mj rekli i za olympus e-pl3 koji je isto toliko trebao koštati pa onda preračunato u eure ispalo šokantnih 5 soma kuna, a evo danas baš gledam na nabava.net 3900kn {#} a e-pm1 3200kn {#} tako da ima nade...

Da, samo što E-P3/E-PL3 imaju 2x veći senzor.

17 godina
neaktivan
Nikon bez zrcala

Ovaj aparat vuče za sobom jednu zanimljivu mogućnost. Svi Nikon SLR-ovi koji u budućnosti budu koristili Nikon senzore, a ne Sony, će moći imati fazni AF tokom videa i LiveViewa čak i sa klasičnim ogledalom i pentaprizmom sve zbog piksela za fazni AF koji se nalaze na samom senzoru. Patent je već neko vrijeme postojao no evo sada napokon ga vidimo i u praksi. E da, umalo zaboravih na 60fps u punoj rezoluciji.{#}

www.fotografiranje-vjencanja-split.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice