Isprobali smo nove Lumije

poruka: 16
|
čitano: 2.768
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Isprobali smo nove Lumije".
16 godina
neaktivan

hmm, ova 830 izgleda jako dobro. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Trenutno imam L925, slijedeci mob bi mi mogla biti ova lijepa Lumia 830...

Windows Phone FTW
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Isprobali smo nove Lumije
DommY kaže...

Trenutno imam L925, slijedeci mob bi mi mogla biti ova lijepa Lumia 830...

Imam L920 i jednostavno nemam potrebu mijenjati mob dok ovaj ne rikne ili stvarno jako zastari.

Na WP sam se već naviknuo, a neke veće razlike u korištenju kod bilo kojeg novijeg WP telefona jednostavno nema. Čak mi je u ruci i po dizajnu bolja moja 920 od nove 930.

Koji god rang ili model uzmeš stvar RADI.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 23:32 (zv'jer2).
17 godina

suprer su za featurse i cijenu koju se nude {#}

bdw ceka se lumia denim update {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Dolaze sa Windows Phoneom 9.1? {#}

HTC 8X :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Sa stražnje strane sliči HTC-u 8X

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2014 11:26 (Saphire).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

evo petric je ispravio dolaze sa win 8.1 update 1 tj lumia denim update-om {#}

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_830_official_with_lumia_denim_pureview_camera-news-9550.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 0:10 (4mal).
17 godina

"Radi se o IPS ekranu koji nudi natprosječnu oštrinu, izuzetnu svjetlinu,
vrlo živahno saturirane boje, no ne i odveć postojan kontrast,
pa mu je kut vidljivosti relativno uzak. "

Ovo je malo zbunjujuće u tekstu: kut vidljivosti nije isto što i kontrast. 
Vrlo mi je sumnjiva izjava da IPS ekran ima uzak kut vidljivosti.  

p.s. Petriću, malo fizičkog vježbanja nebi škodilo.
Pa kakvo je to muško kojemu se zglob zamori od držanja 150 grama na par minuta :P 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina

Na nokii s wp jedino cijenim here maps. Sve ostalo je booooring...

Moj PC  
1 22 hvala 0
13 godina
neaktivan
Napisite osobna iskustva tko ima ili je testirao 630, 830, 930 i budite u komparaciji realni VS Iphone 5S i VS Galaxy S5.
Imam Nokiu na Symbianu i Iphone starije generacije... Nokia sasvim solidna ali vrijeme je za zamjenu, Iphone nek kaze tko sto hoce al ta stvar radi u punom smislu rijeci!, Androidi- neki zapnu bas kad trebas osnovnu radnju- nazvati.
Malo sam se druzio sa 630 izgleda, djeluje, solidno, ali nije me oborila na prvu kao nekada Symbian ili iOS, Android je prica za sebe... Ali mislim da ce izbor pasti na Win ili iOS telefon, Hvala!
15 godina
Aldo kaže...

Na nokii s wp jedino cijenim here maps. Sve ostalo je booooring...

Ti još uvijek pljuješ po WP-u? Neumoran si...

HTC 8X :)
17 godina
odjavljen
Hardwhelper!!! kaže...
Napisite osobna iskustva tko ima ili je testirao 630, 830, 930 i budite u komparaciji realni VS Iphone 5S i VS Galaxy S5.
Imam Nokiu na Symbianu i Iphone starije generacije... Nokia sasvim solidna ali vrijeme je za zamjenu, Iphone nek kaze tko sto hoce al ta stvar radi u punom smislu rijeci!, Androidi- neki zapnu bas kad trebas osnovnu radnju- nazvati.
Malo sam se druzio sa 630 izgleda, djeluje, solidno, ali nije me oborila na prvu kao nekada Symbian ili iOS, Android je prica za sebe... Ali mislim da ce izbor pasti na Win ili iOS telefon, Hvala!

Za iPhone se netreba puno reci, vrlo pouzdan sustav sa minimalnim sansama da se javi problem i vrijedi ona "love it or hate it". Uglavnom za pouzdanost prvi na listi, za par dana se predstavlja iPhone 6 koji ce imat vecu dijagonalu pa i njega uzmi u obzir ako ti keš ne predstavlja prepreku.

Nokie su dobre, ali meni ne pase Windows phone, ali vjerujem da je sve to stvar navike, ugl. imas temu Windows Phone u forumu Mobiteli i tu i tam se ekipi javi koji djecji bug no nista strasno.

Android je posto presirok pojam, ima srotova koji ce zapinjat bar jednom u 5 sec, a ima onih koji su vrlo pouzdani. Za prosjecnog korisnika bi preporucio LG G2, dva frenda mi imaju taj mob i nema nekih mana.

Osobno imam Nexus 5, jedini "cisti" Android na trzistu i meni radi fenomenalno, Nexus sam uzo ispred G2 zbog dizajna i cistog Androida mada je G2 nesto jaci ispod haube, posebno baterija, ali posto se volim igrat sa softverom dosta se toga da ispolirat sa custom kernelima i modovima.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 1:13 (Edge).
13 godina
neaktivan

Na ovoj prvoj slici, ova Nokia veličinim djeluje kao iPad mini u najmanju ruku

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.

0 2 hvala 0
12 godina
protjeran

Koji je posten deal koja lumia za s2?

HOW ABOUT NO

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
overhaul kaže...

p.s. Petriću, malo fizičkog vježbanja nebi škodilo.
Pa kakvo je to muško kojemu se zglob zamori od držanja 150 grama na par minuta :P 

ne moras ni gledati koji je autor kad procitas takvu nebulozu {#}

inace svi noviji flagshipovi od oko 5" su oko 140-160g

ali ozbiljni novinar bi to valjda znao

13 godina
neaktivan

Android je mrak ali tek onaj preko 3500kn, kao i Iphone za kojeg trebaš kredit izvaditi da ga kupiš (za Iphone 6 najavljuju da će dić cijene, jedva čekam). Imao sam dva Iphonea (2g i 4) i jedan Android (S3). Iphoni su radili super, ali samo sa sustavom s kojim su isporučeni. Nadogradnje su ih oba usporile. Samsung Galaxy S3 je bio totalna, ali totalna katastrofa; trza pri osnovnim funkcijama, baterija izdrži pola dana itd. 

Trenutno koristim svoj drugi WP uređaj, Samsung ATIV S (brat blizanac od S3) i mogu samo reći jednu stvar; Novi u dućanu je koštao 1700kn (bez ugovorne obveze, otključan uređaj) i do sad nisam imao niti jednog trzaja. Update 8.1 ga je digo na novi nivo. Govorim iz perspektive korisnika koji povremeno surfa, koristi FB, tu i tamo navigaciju i mailovi. Vjerujem da će ove Nokije raditi barem tako kao i ATIV (ako ne i bolje).

WP je super alternativa vodećim platformama jer nudi fluidnost i pouzdanost za trećinu cijene Androida i Iphone-a. Najjeftiniji WP telefon se može dobiti za manje od 100€ (novi preko oglasnika), a garantirano će fluidno obavljati sve funkcije koje prosječni korisnik stavi pred njega. Probaj kupiti Android za 100€, sigurno ti neće biti boring, jer će ti živce ispiti...

1 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice