Google nadomak programa koji će razmišljati kao lj

poruka: 83
|
čitano: 12.723
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Google nadomak programa koji će razmišljati kao lj".
17 godina

...evo dakle taman dok gugl napravi takav umjetno inteligentan mozak, bit će spreman i 
ovaj malac da se isti u njega ugradi. I ima da vas sve koji ste ga ovdje pljuvali pročita, locira
i onda natjerava.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 20:52 (overhaul).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

AI (Artificial intelligence) vam dođe isto ko i VR (Virtual Reality)... evo samo što nije ... sutra će napravit.

Bogte ... pa jel ko od vas ikad razmišlja svojom glavom?

You are like the Michael Jordan of being a son of a bitch.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Google nadomak programa koji će razmišljati ka
memulica kaže...

AI (Artificial intelligence) vam dođe isto ko i VR (Virtual Reality)... evo samo što nije ... sutra će napravit.

Bogte ... pa jel ko od vas ikad razmišlja svojom glavom?

Neide. Čim vide Ai, odma bog, vjera, papa, terminator. Ne nužno tim redoslijedom.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
16 godina
Gh0sT kaže...
DigiMagic kaže...

Hmm... valjda obratno? Ako netko vjeruje da je Hitler bio cool tip i masovna ubojstva su baš super, svatko tko je iole dostojan čovjek ga neće poštovati. Da si manager koji radi razgovor za posao, bi li primio nekoga tko vjeruje da je Mjesec napravljen od sira i osobno bira da uvijek nosi isključivo kupaće gaće, ili bi ocjenio da je prečudan i prenepouzdan?

Glede AI, prerano je da bi uopće imalo smisla vjerovati da će ispasti bilo dobar bilo loš, zasad još nemamo pojma kako će funkcionirati.

josipva kaže...

Ne, poštovanje se zaslužuje. Apsolutno sam za to da svatko ima pravo misliti i vjerovati što god hoće no isto tako zadržavam pravo ismijavati nebuloze. Ako ti priča oko koje vrtiš život ima jednako podloge kao djela Hans Christian Andersen-a, a odrasla si osoba, onda zaslužuješ poštovanje koje je u razini s tim ponašanjem.

Ponovno ista stvar, ljudi moji gađate se i dokazujete krajnostima, to nisu realni argumenti.

Jednostavno je, neke stvari se nemogu dokazati koliko god tvrdili da su one istinite, ili ne. Neki ce vjerovati u njih, neki ne.. stvar osobne preferencije. 
Tko je dokazao "big bang" nitko, da realan je, pravo mocna teorija, rastura.. sve super ali NEDOKAZIVA, jer je nemoguce dokazati sta je bilo "prije nego je bilo" kad prije ne postoji.

Teorija struna, isto jako mocna, odlicna, ali NEDOKAZIVA, a i ako se pogleda iz drugoga kuta moze isto tako biti bajka, ito totalno nerealna koliko i realna i stvarna.

Nemojte biti napasni i ici u krajnosti, sva prica o, hajmo reci fizici/znanosti i njenom proturječju sa postojanjem Boga, se moze vidjeti i iz stajališta mnogih znanstvenika. Sta hocete reci da  npr. prof.dr.sc Davor Pavuna ne zasluzuje postovanje i da je po vasem "zaostao". 
Ja ipak mislim da ljudi kao on znaju puno više od velike vecine nas zajedno, tako da se netrebate truditi dokazivati nesto sto je nedokazivo. okanite se te teme.

Kao što kolega SupremeCommander reče: "Nema bas smisla govoriti o Bogu na forumu gdje su 90% zadrti ateisti." a ja bi tu još samo dodao tvrdoglavi.

Ned'o Bog da je netko od vas gluh ili slijep, pa vi bi sve one koji čuju ili koji vide smatrali glupima, i nevrijednima poštovanja.

Toliko od mene. 

Tko o čemu Ghost o argumentima. Prije nego počmeš svoju argumentaciju upoznaj se s osnovnim pojmovima. Npr što u znanosti predstavlja hipoteza a što teorija ? Teorija u znanosti predstavlja nešto za što postoje dokazi. Hipoteza je faza spekulacije. Hipoteza koja je nedokaziva se automatski odbacuje. To je jedan od osnovnih znanstvenih postulata. Hipoteza mora biti dokaziva.
Za big bang postoje konkretni dokazi kao što su Crveni pomak galaksija, kozmičko pozadinsko zračenje, stady state širenje (odnosno pogled nazad u vrijeme pomoću svjetlosti) itd itd.

Nadalje nastavljaš s nebulozama tipa "jer je nemoguce dokazati sta je bilo "prije nego je bilo" kad prije ne postoji." WTF ? Teorija velikog praska se ni ne bavi vremenom "prije" praska već periodom širenja svemira iz singularnosti.

Što to znači "prije ne postoji" ? Otkud ti to znaš. Pari mi da bezveze sipaš izjave bez ikakve potvrde. Ti kao i ostali imaš problema sa shaćanjem što argument čini argumentom.

Što se tiče prof. dr. sc. Pavune, on je odavno otišao na kvasinu. To priznaju i njegovi kolege da lupeta bez pokrića.
http://www.tportal.hr/vijesti/znanost/312058/Pavuna-ima-pravo-lupetati-ali-ne-na-sveucilistu.html

Zanimljivo je da svoja kontroverzna predavanja nikad ne drži na PMF-u ili recimo na svom institutu u Švicarskoj. Znate zašto ? Jer bi ga automatski napucali kad bi čuli koje nebuloze govori. Dok je u inozemstvu drži se striktno znanosti i znanstvene metode, čim pređe Hrvatsku granicu prebaci se na pseudoznanost.

Ne treba se truditi dokazati nešto nedokazivo ? Zanimljiva tvrdnja. Pitanje za tebe. Kako znamo da je nešto dokazivo ili nedokazivo ?

17 godina
overhaul kaže...

Ako i kad profunkcionira "razmišljanje kao ljudi", to je samo jedan emulator.
To uopće ne predstavlja neku prednost u inteligenciji. Slijedeća stvar je u tome
da se različiti specijalizirani početni Ai evoluiraju u kontroliranim uvjetima kao 
što su ljudi tisućljećima kontrolirano "evoluirali" domaće životinje, i kućne ljubimce. 

Elektronika je daleko brza od mozga jer nije ogranicena sporim bioloskim procesima. Sve ce biti isto, samo daleko brze. Umjesto da mora razmisljat pola dana kako rijesiti neki problem, takav umjetni mozak ce to napraviti za sekundu. Za dva dana ce rijesiti sve probleme za koje nekom dobrom znanstveniku treba cijeli zivot.

I dalje ce biti ogranicen sa vanjskim svijetom, npr. ako mora napraviti eksperimentalni pokus, ali sav umni rad ce biti gotov u roku odmah.

A onda jos takvih iskopiras na milijune......

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
12 godina
neaktivan

Teorija se postavlja na temelju događaja koji se hoće objasniti, ponavljanjem događaja u skladu sa mehanizmom teorije (dokazivanje). Big bang ne postoji to je nadimak, postoji nastanak svemira i teorija nastanka ekspanzijom, big bang je popularan naziv koji se koriti kod popularizacije astrofizike, ono kao za narod. Sigularnost je referntna točka za izračune (točka u kojoj se nalazi sve vrijeme,prostor i materija) nedokazivo i izmišljeno, sam nastanak svemira je znanstveno nedokaziv jer je neshvatljiv za naše male mozgove. Širenje svemira je upitno jer najnoviji izračuni pokazuju da svemir ima granice i tu počinju čudne stvari jer foton koji izađe iz našeg svemira vraća se u naš svemir iz drugog smjera. Što se tiče pseudoznannosti danas je i astrofizika i teorijska fizika, naročito kvantna u neku ruku pseudoznanost jer se bavi graničnim pitanjima kojima se još nitko nije bavio. Nažalost djeca u školama iz fizike uče propale teorije koje ne vrijede već dvadesetka godina, ali tu smo gdje smo. Inače drago mi je da nekoga ovo zanima.

17 godina
SupremeCommander kaže...
overhaul kaže...

To uopće ne predstavlja neku prednost u inteligenciji. Slijedeća stvar je u tome
da se različiti specijalizirani početni Ai evoluiraju u kontroliranim uvjetima kao 
što su ljudi tisućljećima kontrolirano "evoluirali" domaće životinje, i kućne ljubimce. 

Elektronika je daleko brza od mozga jer nije ogranicena sporim bioloskim procesima. Sve ce biti isto, samo daleko brze. Umjesto da mora razmisljat pola dana kako rijesiti neki problem, takav umjetni mozak ce to napraviti za sekundu. Za dva dana ce rijesiti sve probleme za koje nekom dobrom znanstveniku treba cijeli zivot.

I dalje ce biti ogranicen sa vanjskim svijetom, npr. ako mora napraviti eksperimentalni pokus, ali sav umni rad ce biti gotov u roku odmah.

Ne. Mozak je drukčije koncipirana makina. Nije nemoguće da radi kao kvantno računalo. LJudi se svaki put čude kad otkriju da 
npr. čovjek s pola mozga profunkcionira na normalnom intelektualno motoričkom nivou. Neznaju točno ni kako funkcionira san i zašto j potreban.
Mi još nismo u stanju napraviti ni daleko primitivniji životinjski mozak - npr onaj od daždevnjaka, kamoli ljudsku svijest i proces razmišljanja.
Ma nismo u stanju reproducirati ni fotosintezu biljke. 

15 godina
disk c kaže...

Teorija se postavlja na temelju događaja koji se hoće objasniti, ponavljanjem događaja u skladu sa mehanizmom teorije (dokazivanje). Big bang ne postoji to je nadimak, postoji nastanak svemira i teorija nastanka ekspanzijom, big bang je popularan naziv koji se koriti kod popularizacije astrofizike, ono kao za narod. Sigularnost je referntna točka za izračune (točka u kojoj se nalazi sve vrijeme,prostor i materija) nedokazivo i izmišljeno, sam nastanak svemira je znanstveno nedokaziv jer je neshvatljiv za naše male mozgove. Širenje svemira je upitno jer najnoviji izračuni pokazuju da svemir ima granice i tu počinju čudne stvari jer foton koji izađe iz našeg svemira vraća se u naš svemir iz drugog smjera. Što se tiče pseudoznannosti danas je i astrofizika i teorijska fizika, naročito kvantna u neku ruku pseudoznanost jer se bavi graničnim pitanjima kojima se još nitko nije bavio. Nažalost djeca u školama iz fizike uče propale teorije koje ne vrijede već dvadesetka godina, ali tu smo gdje smo. Inače drago mi je da nekoga ovo zanima.

Jel imas neki link - tj published paper koji govori "foton izade iz naseg svemira i vraca se u nas svemir i drugog smjera" ? Od kuda ti to ? Napisao si isto "ono kao za narod" - medjutim sve ostalo sto si napisao je isto "ono kao za narod". Astrofizika i Teorijska fizika, nisu pseudoznanost - postoje hipoteze - koje su samo to - hipoteze - ali isto se odnosi i na bilo koji drugu znanost (Recimo botanika) - dok se nesto ne potvrdi ili dokaze - i dalje ce biti hipoteza. Pseudoznanost govori da nesto je - i tvrdi da je - bez bilo kakvih dokaza ili mogucnosti testiranja (ili se testiranje tumaci na nacin da odgovara onome tko radi testiranje i tvrdi da su svi drugi rezultati krivi)

17 godina
neaktivan
Gh0sT kaže...

Ned'o Bog da je netko od vas gluh ili slijep, pa vi bi sve one koji čuju ili koji vide smatrali glupima, i nevrijednima poštovanja.

Ne vidim logiku... Recimo, znam da sam gluh za ultrazvuk, ali zašto bih zbog toga šišmiše smatrao glupima? Ili zašto bih pčele koje vide ultraljubičasto smatrao nevrijednima? Zašto su moj hipotetski primjer posve bezazlene situacije, u kojoj sam te još promovirao u managera; ili povijesno provjereno stvarni primjeri - krajnosti?

15 godina
Gh0sT kaže...
Nemon kaže...

Da li to znaci da ljudi koji su ROBOVI danas (a ima ih) nisu inteligentni? Jer ako su ROBOVI nemaju slobodno volju. Ostali dio uopce ne mogu komentirati, BIBLIJA, ANDJELI i slicno. Ti znas da postoji i drugi bogovi osim "tvojeg" boga, kao i druge knjige? (starije i opsirnije od biblije).

Kada procitam ovako nesto, vise se bojim tebe, nego A.I. koji ce doci.

I.

Za početak, u ničija vjerovanja i uvjerenja necu ulaziti, svak ima svoje i tko je iole dostojan biti čovjek poštovat će drugoga nebitno da li vjeruje ili ne. To je stvar osobnog izbora i na osnovu toga se ne ocjenjuje bilo koga.
P.S. Na žalost jako često se dešava da ateisti vrijeđaju i omalovažavaju od reda sve one koji nisu kao oni, i to samo govori o njima kakvi su (pojedinci ne svi). Npr. "Kada procitam ovako nesto, vise se bojim tebe, nego A.I. koji ce doci."

Da pređem na stvar.

Kralju moj ti ili si neki "čildren" ili nisi razumio sta je covjek htio reći.

Kao prvo, "nabadaš po krajnostima" što nikada nije dobro i nikada nema realnog uporišta pa ću ti pokušati sa tvoje razine pojasniti kako. Rob ili ne nema veze sa inteligencijom, tu miješaš ne kruške i jabuke nego jabuke i nuklearne reaktore...
Kao drugo, da te uvjerim da rob ima slobodnu volju, netko mu ne dozvoljava da radi šta želi, al to nije slobodna volja. Slobodanu volju ima svaki rob i može raditi šta god želi, druga je stvar što će ga netko kažnjavati za to, al to kažnjavanje ne znači da nema slobodnu volju, nego baš suprotno, da je ima jer da je nema nebi nikada trebao nikakvu kaznu dobiti jer bi uvijek radio ono sto mu se naredi!

Nadam se da si svatio da "trabunjaš gluposti" i izvlačiš krajnosti iz konteksta, tako da u buduće ako nemaš šta pametno reći bolje šuti.

Peace.

I tebe se isto bojim! Kao prvo napadas me. Napisao si "tko je iole dostojan biti čovjek poštovat će drugoga nebitno da li vjeruje ili ne. To je stvar osobnog izbora i na osnovu toga se ne ocjenjuje bilo koga."

A onda mi kazes sljedece "Kralju moj ti ili si neki "čildren" ili nisi razumio sta je covjek htio reći." i jos "tako da u buduće ako nemaš šta pametno reći bolje šuti."

Nisi dosljedan. Ako postujes onda postuj - nemoj par recenica later sam sebi skociti u usta.

Imam 37 godina, i najpametnije ljude koje sam ja ikada upoznao su bili redom mladji od mene, znam ljude koji imaju uzasno puno iskustva a imaju 50+ godina, medjutim najinteligentiji ljudi koja sam ja upoznao su (i jos uvijak imaju) izmedju 20-30 godina (cista biologija). Naprimjer, prije dvije godine sam vodio razgovor sa "čildren" koji ima 17 godina - (Iz Juzne Koreje - perfect english) - koji mi je 15 minuta objasnjavao dynamic pressure prilikom MAX Q koji se desava na raketi netom nakon lansiranja (desava se na visini od 10 do 15 km - ovisi o dizajnu rakete) - i kako optimalno dizajnirati raketu da bi se navedeni stres sto je vise smanjio. Jos sam ga i pratio sto prica, dok nije dosao do Rolle's theorem - and I lost him.

Bio je toliko ljubazan da mi je poceo crtati na papiru funkcije, gdje sam nesto razumio, medjutim, "čildren" od 17 godina je rasturao (sada ima skoro 20).

Znaci cim zoves godine kao argument u raspravi - vec je jako jako lose.

Moj prvi replay je bio vezan za replay gdje je I.A. = slobodna volja

Inteligencija se moze definirati na milion nacina - mozda najgori je gore navedeni - uzeo sam primjer iz krajnosti - kako bi naznacio ironiju + sarkazam.

Nisam usporedio jabuke i nuklearni reaktor (Trust me, bio sam u nuklearnoj elektrani vise puta i znam tocno kao sve izgleda) - i znao bih da sam to napravio.

I zadnje, u znanosti nema "vjerovanja i uvjerenja" - to je irrelevante.

Znaci, molim te - za buduce rasprave, argumenti, linkovi na nesto sto zelis mozda pokazati, bez napada na osobu sa kojom komuniciras (Naravno, ja ti ne zabranjujem da se ponasas tako na forumu, ali ako to radis onda to puno govori o tebi, a najmanje o meni).

I.

16 godina
disk c kaže...

Komentar dana. Još jedan s problemom shvaćanja što argument čini argumentom. Također upadaš u zamku Argument from Ignorance.
http://en.wikipedia.org/wiki/Argument_from_ignorance

Stvarno mi se ne da objašnjavati još jednom gluposti napisane u ovom komentaru. Odoh

Da je još popularan usenet ovo bi išlo na hr.rec.humor.best-of-usenet

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.6.2015 8:14 (JoeFly).
17 godina
overhaul kaže...
SupremeCommander kaže...
overhaul kaže...

Ne. Mozak je drukčije koncipirana makina. Nije nemoguće da radi kao kvantno računalo. LJudi se svaki put čude kad otkriju da 
npr. čovjek s pola mozga profunkcionira na normalnom intelektualno motoričkom nivou. Neznaju točno ni kako funkcionira san i zašto j potreban.
Mi još nismo u stanju napraviti ni daleko primitivniji životinjski mozak - npr onaj od daždevnjaka, kamoli ljudsku svijest i proces razmišljanja.

Kvantno racunalo?!

Naravno da mozak nije digitalan, binaran, ali zato radis emulaciju mozga.

I da, danas jos nismo dosli do racunala dovoljno kompleksno za simulaciju mozga, ali uskoro budemo. Evo jedan clanak iz 1997, u njemu se predvidjalo da cemo procesorsku snagu mozga dobiti negdje u 2020ima

http://www.transhumanist.com/volume1/moravec.htm

A projekti kopiranja i simulacije mozga postoje vec duze vrijeme, i samo je pitanje vremena.

https://www.humanbrainproject.eu/

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
16 godina
neaktivan
Gh0sT kaže...
Tko je dokazao "big bang" nitko, da realan je, pravo mocna teorija, rastura.. sve super ali NEDOKAZIVA, jer je nemoguce dokazati sta je bilo "prije nego je bilo" kad prije ne postoji.

Prije 'big banga' je bila kvantna fluktuacija. U stvari, za tvoj nivo bolje je reći da je prije big banga - Kako sam upoznao vašu majku, a poslije su Simpsoni..

overhaul kaže...

Google prvenstveno razvija vid "umjetne inteligencije" za domišljatije sortiranje podataka,..
dakle više kao neki "wolfram Alpha", i koja bi jednakim načinom sklopova logičko vektorskih asocijacija mogla bolje prevoditi jezike. Dakle, "razmišljanje kao ljudi" je ovdje jedno vrlo usko područje ljudskog razmišljanja, koje se svodi na "prisjećanje gdje smo ono vidjeli jučer onu sliku".

Mi još nismo u stanju napraviti ni daleko primitivniji životinjski mozak - npr onaj od daždevnjaka, kamoli ljudsku svijest i proces razmišljanja. Ma nismo u stanju reproducirati ni fotosintezu biljke. 

Naravno da se radi o bazama podataka, varijablama, funkcijama i sl. Nije da će u serveru biti mali ljudi..

Ne radi se o tome da računalo doista razmišlja kao čovjek ili da doista ima svijest kao čovjek, već da će raditi neki zadatak samostalno, donostiti zaključke i o nepoznatim činjenicama, a rezultat je usporediv sa rezultatom ljudskog zaključivanja. Ili kada s druge strane mreže nećeš moći raspoznati radi li se o bootu ili čovjeku..

To je poanta, jer svijest ili proces razmišljanja ionako nismo shvatili do sada. Ako preskočimo neurone, sinapse, živčani sustav i sl. kojima se objašnjava proces mehaničkog toka, i doista razmislimo o problematici, jasno je da nešto nedostaje u cijeloj priči. Jednostanični organizmi bez neurona i živčanog sustava svejedno mogu raditi inteligentne zadatke poput hranjenja, parenja, plivanja i sl. Neki tvrde da citoskeleton može imati neuralnu funkciju što bi moglo obasjati svjetlom spomenutu problematiku..

Ali zapravo je cijela ta priča nebitna jer si - zabrijao. Nije potrebno da računalo ima isti tok i proces razmišljanja i svijesti poput ljudi, već da je rezultat usporediv sa ljudskim. Osim toga, znamo da je odgovor na smisao života, svemira i svega ostalog - 42 :)

17 godina

Hajd, maknuli smo se od offtopica "teme" vjere i nevjere 

SupremeCommander kaže...
overhaul kaže...
SupremeCommander kaže...
overhaul kaže...

Kvantno racunalo?!

Naravno da mozak nije digitalan, binaran, ali zato radis emulaciju mozga.

I da, danas jos nismo dosli do racunala dovoljno kompleksno za simulaciju mozga, ali uskoro budemo. Evo jedan clanak iz 1997, u njemu se predvidjalo da cemo procesorsku snagu mozga dobiti negdje u 2020ima

http://www.transhumanist.com/volume1/moravec.htm

A projekti kopiranja i simulacije mozga postoje vec duze vrijeme, i samo je pitanje vremena.

https://www.humanbrainproject.eu/

Gle, znam da je internet i tiskovine pune planiranja tipa "do 2020 ćemo dostići singularnost, izliječiti rak, biti na Marsu, letjeti atomskim autima..."
Najpoznatiji je Kurzweil, i dosta je bio precizan do sada, ali ovo je neistraženi teritorij.
A teorije o kvantnom mozganju nisam izvukao iz dupeta:)
http://en.wikipedia.org/wiki/Quantum_mind
http://blogs.discovermagazine.com/fire-in-the-mind/2013/03/07/the-case-of-the-quantum-brain/
Projekti dosadašnjeg "kopiranja i simulacije mozga" su kao kad dijete "kopira i simulira" bojcama novčanicu od 1000 kuna:
uvjereno da mu dobro ide i da bi ju s još malo dorade uskoro mogao podvaliti u dućanu u zamjenu za igračke. Dapače, i druga djeca su uvjerena da bi stvar mogla funkcionirati.
U bazi da, osnove pokriva(piše 1000kn, i nacrtan je radić), ali je vrlo površno i bez znanja što prava novčanica još sadrži. Kao i naše shvaćanje rada mozga.

bed kaže...

Ali zapravo je cijela ta priča nebitna jer si - zabrijao. Nije potrebno da računalo ima isti tok i proces razmišljanja i svijesti poput ljudi, već da je rezultat usporediv sa ljudskim. Osim toga, znamo da je odgovor na smisao života, svemira i svega ostalog - 42 :)

Ma naravno da sam zabrijao. Pokušavao sam sa svim milim i nemilim načinima maknuti prepucavanje sa religije i ateizma.
Zazivao programere, pozivao na originalan tekst, ali jučer, ignore. Samo flejm o bogu i bezbožništvu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bed kaže...

Prije 'big banga' je bila kvantna fluktuacija. U stvari, za tvoj nivo bolje je reći da je prije big banga - Kako sam upoznao vašu majku, a poslije su Simpsoni..

Za moj nivo, sta da ti kazem, hvala. To je bas ono o cemu sam pricao, vrijeđanje i omalovazavanje, ne treba nista vise dodati.

17 godina
neaktivan

mislim da bih odmah mogao predložiti barem 2 milijuna stanovnika rvacke kao model za umjetnu glupost (od sabora i vlade nadolje) i primitivizam. od nečega se mora početi 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Patentiraj taj pojam "umjetna glupost" dok ti ga jabučari nisu popalili. Mogao bi namlatiti hrpu novca.

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Patentiraj taj pojam "umjetna glupost" dok ti ga jabučari nisu popalili. Mogao bi namlatiti hrpu novca.

ma ja ću to k'o Musk darovati čovječanstvu 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
15 godina

Gdje je nestao clanak? :)

You have to be odd to be number one
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Top Bugovac kaže...

A gdje si ti to zalutao? 

Deset godina stara tema, teksta sa starog weba koji je završio u bespućima zbiljnosti...

...
17 godina
Miro kaže...
Top Bugovac kaže...

A gdje si ti to zalutao? 

Deset godina stara tema, teksta sa starog weba koji je završio u bespućima zbiljnosti...

Izvoli

https://web.archive.org/web/20150726081717/https://www.bug.hr/vijesti/google-nadomak-programa-koji-razmisljati-kao-lj/143511.aspx

Kad od redakcije danas jedino facepalm možeš dobiti.

15 godina
Miro kaže...
Top Bugovac kaže...

A gdje si ti to zalutao? 

Odlucio sam procitati starije komentare na ovu temu pa sam usput htio vidjet i originalan clanak.

Inace volim pogledat stare teme da vidim kako su ljudi ranije razmisljali

You have to be odd to be number one
7 godina

Ako je stara tema, nije nezanimljiva niti zastarjela - ne razumijem tu politiku guranja tema u zaborav.
Kada zapravo tema postaje stara? Kad se nabora, istekne joj vozačka, ili...? 

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice