BlackBerry Torch u Vip ponudi

poruka: 4
|
čitano: 1.795
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BlackBerry Torch u Vip ponudi".
17 godina
neaktivan
BlackBerry Torch u Vip ponudi

Ovo je po cijeni i tarifi skuplji uređaj od iphone-a 4 u T-Mobile ponudi. I ima samo 4 GB memorije. No Bug je ionako davno izgubio kompas i sve od VIP-a je najbolje. Možda ih zaposle u VIP-u kad propadnu k'o časopis, što je ionako pitanje vremena.

Šteta za nekad super časopis.

Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BlackBerry Torch u Vip ponudi
Fliko kaže...

Ovo je po cijeni i tarifi skuplji uređaj od iphone-a 4 u T-Mobile ponudi. I ima samo 4 GB memorije. No Bug je ionako davno izgubio kompas i sve od VIP-a je najbolje. Možda ih zaposle u VIP-u kad propadnu k'o časopis, što je ionako pitanje vremena.

Šteta za nekad super časopis.

Ja ne znam zas sad pljujes Bug, oni su samo najavili da je dosao taj BB, kojeg sam i ja cekao(makar mi je HCSC javio prije njih :)

I da slazem se pre skup je......

Full HD Addict :)
15 godina
protjeran
benko kaže...

Svi ti novi telefoni su bolesno skupi.

Tko normalan(!) u vrijeme krize moze kupovati telefone od 4500 kn (ili 8100 kn za jaci iphone4) i/ili potpisivati ugovore na 24 mjeseca u tarifama od 500 i 600 kn na dvije starije mreze, kako bi takav telefon na kraju dobio jeftinije? Mislim na obicne ljude.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 18:19 (propuhmajstor).
17 godina
protjeran
propuhmajstor kaže...
benko kaže...

Svi ti novi telefoni su bolesno skupi.

Tko normalan(!) u vrijeme krize moze kupovati telefone od 4500 kn (ili 8100 kn za jaci iphone4) i/ili potpisivati ugovore na 24 mjeseca u tarifama od 500 i 600 kn na dvije starije mreze, kako bi takav telefon na kraju dobio jeftinije? Mislim na obicne ljude.

Samo neobicni ljudi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice