Mene to neodoljivo podsjeća na "Halo, Bing, kako brat?" :-)
Vidim da Bing koristi Microsoftove softvere poput "Encarta"
Lijepo izgleda samo mislim da će zbog izgleda bit malo sporiji od googlea
Jer Google ima klasično i jednostavno sučelje
Baš me zanima kako će to izgledati! Istina google zna nekada biti neprecizan i bespomoćan!
izgleda zanimljivo.. i "pametno" u "preview-u".
e sad.. kako ce to biti u stvarnosti.. bumo vidjeli :)
Da, bumo vidjeli - rekli su slijepci.
ili bandićeva verzija: "halo kume, kako bing?"
Ma sve te fore su dobre u Americi kao ubacis 'Pizza' ili 'Canon Digital Camera' a onda Bing ti preporuci najblizu piceriju ili ducan sa fotoaparatima.
Od toga u HR ili MKD ne bi bilo mnogo koristi.
I onako je Google jednu svetlosnu godinu ispred M$, mislim da G$ ne spava na lovorikama, da i on ima neki as u rukavu.
Meni ovo izgleda ko kombinacija dijela alphe i googleta... mozda bude neloshe... drzim fige... nek se i MS malo pokrene...
ili bandićeva verzija: "halo kume, kako bing?"
Freddieja Mercuryja, inace google bude uvijek prvi bez obzira na konkurenciju ja mislim, takav je slucaj bio i sa wowom, iphonom pokusaji imitiranja i stvaranja neceg slicnom ali jos nikome nije uspjelo.
Gdje je ovaj svijet pošao:
- intel se ubacuje na tržište grafičkih kartica
- microsoft želi skinuti google s trona
Izgleda da su neke kompanije došle do vrha, pa sada žele izgurati ostale;)
Oni (mislim na sve) zele da nam jos zagorce zivot. Reklame na svakom cekoru, ne mozes da procitas nisto na internetu a da se ne pojavi neki 'AD', ako zelis da vidis neku video vest primer na CNN, prvo ce da odgledas jedno 10-20 sekundi reklamu za Suzuki ili nesto drugo, pa onda video.
Valjda je u igri velik novac, zato se svi bore za 'AD'-trziste.
Po mome misljenju moglo bi biti zanimljivo. Samo naprijed MS!
Ja sam još davno, u Ramzesovo vrijeme, sa Altaviste prešao na Google upravo zbog hrpe reklama na onoj prvoj tražilici. Ovaj minimalizam, pa čak i u promidžbenim tekstovima, kod Googlea očarava i ne vidim kako će Bing konkurirati.
Neznam zasto, ali imam osjecaj da ce bing postat moj home page uskoro
Ms - u je odzvonilo ... nevjerojatno je koliko su spori i neinventivni.
A.
A.
Ma nece nikada imati korisnika koliko ima google, sta god da bilo, ljudi uvijek traze jednostavnost, a ovaj "Mr. Bing" mi bas i ne odise jednostavnoscu.
Dobiti ce "hrpicu" znatizeljnih korisnika na pocetku, a onda nakon nekoliko mjeseci ce pasti u zaborav.
A.
GOOGLE NEMA KONKURENCIJE
Microsoft je skontao da nemoze napraviti usminkani i nekvalitetni proizvod i usput zaraditi veliku lovu. U tom slucaju potrosaci traze kvalitetnije rjesenje, znaci prelaze na konkurenciju.
Sto se tice ovog Bing-a, po meni izgleda obecavajuce, samo da se nebi on umjesto da nam pokaze sto preciznije ono sto trazimo izgubio ili pobrkao stvari, neznam vidjeti cemo, a sto se tice Googlea tesko da ce ga Bing premasiti, pogotovo brzinom, ipak je Google kralja weba, no da ne govorim nista lose ili dobro o onome sto nije izaslo, sacekati cu do 3.6. pa cemo svi isprobati.
"Na koncu konca..." svi ćemo imati bookmark i na Google i na Bing, pa koji nam vrati bolje tražene rezultate... Simple as that...
Ja i danas imam Yahoo u bookmarku jer je u nekim stvarima Google apsolutno smeće, a Yahoo daje savršene rezultate. Stoga mislim da i Bing ima svoje mjesto pod suncem.
Ja i danas imam Yahoo u bookmarku jer je u nekim stvarima Google apsolutno smeće, a Yahoo daje savršene rezultate. Stoga mislim da i Bing ima svoje mjesto pod suncem.
Stoga mislim da i Bing ima svoje mjesto pod suncem.
GOOGLE NEMA KONKURENCIJE
Najvjerovatnije
Piši propalo.