ASRock X79 Extreme7

poruka: 21
|
čitano: 3.655
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ASRock X79 Extreme7".
16 godina
odjavljen
ASRock X79 Extreme7

Prodaje kreće slijedeće mjeseca? To onda znači da tada možemo očekivati i nove procesore za taj socket.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ASRock X79 Extreme7

daaaaaamn

kako mocno izgleda

ne necu cekati ja sbe da izide :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ASRock X79 Extreme7

samo da ovo hladjenje faznog napajanja nije cista konfekcija....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ASRock X79 Extreme7

Podržava 96 Gb rama...

Jeli se zna cijena?

Ja bi na ovu matičnu stavio ovaj procesor-http://www.bug.hr/vijesti/osam-jezgri-sandy-bridgeu/111668.aspx

Arian RIčko
16 godina
ASRock X79 Extreme7

Samo mi nije jasno zašto stavljaju opet one zujalice od ventilatora na chipset.. kao da gledam neku P4 ploču...

3 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

Samo mi nije jasno zašto stavljaju opet one zujalice od ventilatora na chipset.. kao da gledam neku P4 ploču...

Neznam koliko je stvarno potreban taj ventilator, jeli to otkrivanje tople vode da ploča izgleda moćnije nego ostale koje su "na" pasivnim hladnjacima ili za stvarne potrebe chipseta. Zbog položaja ne vjerujem u neke razumne alternative a zujanje tj buka me ubija više od ičeg.

16 godina
odjavljen
ASRock X79 Extreme7

Vent je stavljen iz slijedećih razloga-vlasnici ove platforme rabit će high-end grafe koje se griju i samim time zagrijavaju ploču i chipset. Chpset se sam po sebi ne grije previše ali  grefe mu mogu dići temperaturu na 50-60 stupnjeva bez beda.

Znam i sam jer mi je chipset sam po sebi jedva topal,ali dvije grafe ga lagano prže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ASRock X79 Extreme7

Podržava ugradnju 16 gigabajtnih memorijskih modula? Prvi put čujem za takvo što.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
cinco44 kaže...

Podržava ugradnju 16 gigabajtnih memorijskih modula? Prvi put čujem za takvo što.

Ja nigdije nisam vidio jaču ram karticu od 4 gb.

Arian RIčko
17 godina
neaktivan
ASRock X79 Extreme7

Da 96Gb :D

A ima samo 2 utora?

1 0 hvala 0
14 godina
Superbeasto kaže...

A ima samo 2 utora?

ima 6 utora. po 3 sa svake strane socketa

17 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
Superbeasto kaže...

A ima samo 2 utora?

ima 6 utora. po 3 sa svake strane socketa

Moj grijeh tek sam sad vidio ;)

17 godina

A kad će poćeti drugi predstavljati matične za LGA 2011, ASUS, Gigabyte, MSI...

16 godina
ako je asrock predstavio ovu mrcinu, šta će tek ASUS napravit sa RAMPAGE :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
ASRock X79 Extreme7

A tek Giga UD9, mozda kakva Assassin serija :-O

Truth in engineering.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A di je Don, mislia sam da on ima ekskluzivu na AsRock novosti {#}

I see offline people !
15 godina
77ari kaže...
cinco44 kaže...

Ja nigdije nisam vidio jaču ram karticu od 4 gb.

Za module nije problem, već duže vrijeme se mogu nabaviti oni od 8gb ili 16gb, doduše samo ECC www.mlacom.si i naravno ne u Hrvatskoj.

Ono što me lagano zbunjuje je zašto su stavili samo 6 memorijskih banaka kad se sandy e reklamira da ima quad channel podršku? bilo bi logično da ima 8 utora, znači max 128gb rama

Edit:  http://www.mlacom.si/racunalniska-oprema/pomnilniki-pc

Pa si ačunajte kolko dođe 96gb rama

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 15:52 (maximus007).
16 godina
odjavljen
Groza kaže...

A di je Don, mislia sam da on ima ekskluzivu na AsRock novosti {#}

Pa prošli tjedan mi je pričao o toj ploči.

15 godina
neaktivan
Batista kaže...

A tek Giga UD9, mozda kakva Assassin serija :-O

UD9 ce biti takve velicine da ces dobivati kuciste velicine skolske klupe da je namontiras{#}

14 godina

just jizzed on my keyboard {#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
protjeran
MatkoBB kaže...

Slažem se, ni ja ih ne volim niti podržavam. Ali sam sretan da su ploče iz serije 890FX sa tim ventovima

bile skroz tihe, jer je hladnjak bio kvalitetan. Ali uvjek postoji mogućnost da crkne, ali samo kod

korisnika koji imaju kućište sa pol tone prašine, ali takvi neće kupiti ovu ploču.

limitedition kaže...

Neznam koliko je stvarno potreban taj ventilator, jeli to otkrivanje tople vode da ploča izgleda moćnije nego ostale koje su "na" pasivnim hladnjacima ili za stvarne potrebe chipseta. Zbog položaja ne vjerujem u neke razumne alternative a zujanje tj buka me ubija više od ičeg.

Neće biti bučna, ali slažem se, moglo se bolje to izvesti, recimo sa provučenim heatpipeom do chipseta.. Makar je pitanje koliko će PCI-E3 (gen3) grijati chipset kad su iskorištene do maximuma,

dakle u radu 16x/16x ili 8x/8x/8x/8x.

vexx5555 kaže...

Vent je stavljen iz slijedećih razloga-vlasnici ove platforme rabit će high-end grafe koje se griju i samim time zagrijavaju ploču i chipset. Chpset se sam po sebi ne grije previše ali  grefe mu mogu dići temperaturu na 50-60 stupnjeva bez beda.

Znam i sam jer mi je chipset sam po sebi jedva topal,ali dvije grafe ga lagano prže.

Da, to je nemoguće izbjeći jer većina grafičkih ima VRM-ove na repu, u tu se jako griju. Neke Sapphireke iz serije 48xx su imali VRM naprijed.

Usput, pričao sam to ti od Ex4:

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice