Nosite li pametni sat?

poruka: 8
|
čitano: 9.221
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nosite li pametni sat?".
16 godina
Nosite li pametni sat?

Trebali ste prvo dati upute "Kako slijediti upute" 

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Nosite li pametni sat?

Drugo pitanje je malo zbunjujuce. Pod mehanickim satom se obicno podrazumijeva sat s mehanickim mehanizmom. Eletronicki bi bio digitalni.
Ja uglavnom imam analogne satove s kvarcnim mehanizmom - niti su mehanicki niti su elektronicki.

3 mjeseca
CyberK kaže...

- niti su mehanicki niti su elektronicki.

Pa onda su mehatronički, kaj ne :).

Ja koristim isključivo mehaničke automatske. sada samo kada je prigoda, pa si izvadim muški nakit da se nakitim kak puran. 

Baterija i sat, ne fala, kosi se mojoj percepciji sata.

Sat poštimaš okvirno dovoljno dobro nakon toga mora biti dovoljno precizan da bi bio koristan, i najbitnije, mora uvijek raditi čak i kada ga izvadiš iz kutije nakon 10 godina.

E to je meni sat - automatski.

Ove pametne satove nekako nemrem precipirati. Valjda me vrijeme pregazilo, ali što više funkcija u što manjoj spravici, dok ne budu u klasi trikodera ništa od toga, ne kupujem ;)

17 godina
My2Cents kaže...

dok ne budu u klasi trikodera ništa od toga, ne kupujem ;)

Nije daleko od toga. Već i sada svašta mjere.

Da me netko vrati 20 godina u natrag i pita za mogućnosti (i mjerenja) današnjih pametnih satova smatrao bih to čistim SF-om.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2025 22:28 (DexCro).
9 godina
Nosite li pametni sat?

Preferiram mehanicki za day to day, office itd. 

Kada idem na put, gdje znam da cu voziti, koristim Apple jer mi se svidja sprega s iPhone-om i vibracija koju salje pri navigaciji (kada nailazi skretanje ili sl aktivnost). 

Sat u krevet ne nosim. To je neko osobno pravilo.

Carape, satovi, narukvice, ogrlice, kacige itd ne nosis u krevet.

Tjelce se u krevetima odmara, i ne treba nikakve gadgete ili izvore ikakvih zracenja tih 8 sati sna (idealno). 

2 0 hvala 0
11 godina
Nosite li pametni sat?

naravno da se nosi. Mislim sat. Ak je pametni onda Garmin, uskoro Wartch.

Mada, pravi muškarci, sa pravim stilom nose mehaničke satove luksuznih brendova.

digneš nenamjernski kredit na 10 godina, da kupiš pravi sat

Mac
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Nosite li pametni sat?

Ja od pametnog sata jedino još nosim remen,srećom nemam stila pa nije kupljen na kredit

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice