Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

poruka: 4
|
čitano: 4.019
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u".
15 godina
online
Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

nije to samo s bežičnim mišovima. imal sam jednak problem i sa žičnim (gamdias) ali zbog onoga što zovu "polling". kao, možeš softverski prilagoditi "odziv" ali ak to napraviš (= povećaš brzinu), ode sve u vražju mater. miš šteka, zapinje, štuca, ne reagira ... moguće je i da nije sve samo u mišu/softveru, nego i windows oće zaj... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

Ja sam imao suprotan problem - kad je usb prijemnik bio uštekan direkt u laptop ili pc radio bi super, a na HUB-u bi radio probleme (random bi zatrokirao svakih minutu-dve). 

 

Dok sam na poslu do nedavno imao problem sa Dell XPS 13 na kojem je pak stalno trokiralo, i problem se riješio tek sa BIOS update-om. Za sada mi se čini da bluetooth miševi rade najmanje problema, a i praktičnije kad nemoraš misliti o recieveru i paziti da ga ne izgubiš

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
offline
Re: Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se ja
Nevjerovatno da ponekad originalna podloga za miša, dakle bolja od jeftine daje kao i jeftina jako loš odziv na ekranu pa je kurzorom ili u igrama jako teško upravljati da bi na kraju spasonosno rješenje bila tvrda podloga iz kućne radinosti !! - gdje miš nevjerovatne performanse u svemu navedenome !!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.2.2022 0:40 (W2000).
 
0 0 hvala 0
2 godine
online
Zašto mi bežični miš ponekad zašteka ili se jako u

Mario Baksa je oduvijek bio najkorisniji moderator, kao i prije foruma, najkorisniji u rješavanju hardversko-softverskih problema...u časopisu BUG.

 

nego, meni se ponekad pri butanju windowsa tipkovnica/e (isprobane i druge) ne "javljaju", moram ili pričekati 5 minuta, ili mijenjati USB utore, bilo koje.

ono, trebam upisati lozinku, neće... pa se poslije sam aktivira (digne), zapamtio je lozinku.

užas..

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice