Volkswagen počinje proizvoditi "powerbankove" za a

poruka: 31
|
čitano: 6.516
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Volkswagen počinje proizvoditi "powerbankove" za a".
15 godina
odjavljen
offline
Re: Volkswagen počinje proizvoditi "powerbankove"
Možda bolje da pričekamo da netko nauči čitati s razumijevanjem. Niti sam sprdao baterije niti smatram da su bufferi neophodni.

Napisao sam da smatram da ovakav uređaj nema smisla i to sam jasno obrazložio - tamo gdje se auti sporo pune, buffer koju bi služio stabilizaciji mreže nema veze sa samim punjenjem, a tamo gdje bi bilo preferirano brzo punjenje ni ovakav buffer ne bi pomogao jer se ni on ne bi stigao napuniti između korištenja.

Konkretni uređaj eventualno ima smisla na lokaciji na kojoj nedostaje snage ili je off grid, a postoji potreba za brzim punjenjem manjeg broja automobila, primjerice neka udaljena lokacija poput vikendice na selu, međutim, to već spada u domenu igračaka za bogataše.

Naravno, u budućnosti se i to može promijeniti, ali u trenutnoj situaciji ovakav uređaj generalno nema previše smisla, pogotovo uz nove baterije, a ne reciklažu iz automobilskih battery packova.
Privatne poruke su za privatne razgovore. Ne odgovaram na općenita pitanja vezana uz neku temu.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice