Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali 100

poruka: 5
|
čitano: 2.474
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali 100 ".
15 godina
offline
Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali 100

To za sim swap metode i slicne je toliko jednostavno izvesti da ne bih vjerovao da nisam sam u ime svog "kuma" zatrazio novu karticu (ostecenje stare) i bez problema sam dobio novu unutar 2-3 minute... nikakve osobne podatke nisam davao (osobna itd), nikakav dokaz da je to moja/kumova kartica itd. Takoder sam i za druge osobe i tude razbijene/ostecene uredaje trazio povrat podataka (eMMC itd). jer oni nisu mogli ili stigli (duga prica)... takoder bez ikakvih problema i totalno anonimno.

 

Kao brane prodaju novih SIM kartica u nekim zemljama bez identifikacije i to kao borba protiv terorizma i sl. lol..... nakupujem se tih kartica na tisuce totalno anonimno u drugim ala susjednim zemljama gdje nema takvih mjera (u potpunosti anonimno).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2021 23:46 (lovac82).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali 100

-zanimljivo, nisu rusi-kinezi-vijetnamci.. ili 'nepoznati' (hakeri)

 

.. a nisu ni hakeri.

- Kakve veze ima naslov s hakerima, što je hakiranje? Lopovi? Prevaranti?

- jedan od uvjeta/preduvijeta za korištenje riječi haker bi bio npr PC-računalo, kojeg u ovoj priči nema, ima mobitel-sim ima baknovna kartica ali nema ni h od hakiranja.

- dio koji se stidljivo u textu (slučajno?) našao.. insideri u telekomima? Zašto tako stidljivo? Zar je to tako teško za prihvatiti da su ljudi koruptivni, djeltanici operatera ili banke? Naravno pošto oni plaćaju addse i ovakve textove .. novinarstvo.

.. zar je novinarski riječnik tako siromašan ili je riječ haker posebno benificirana u kartici texta kojeg predaje..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
3 1 hvala 0
5 godina
protjeran
offline
Re: Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali
Jebiga, ihush, da nema rječce hakeri vijest ne bi bila za bug :))
Pis on ju :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali

-da .. ''ali'' .. eto sad tebi netko ukrade bicikl, i iduća vijest koju tad jamačno prenesu svi renomirani mediji, tanjug, bug i haustorske babe, .. haker ukalo biciklo, možda čak i wošington post, cnn, jer je riječ haker.. Zamisli ako maštoviti novinar u naslov ili rečenicu uključi i par drugih ključnih riječi, npr dok si čitao status na faceu ukrali bicikl, ili dok si slao twit trumpeku musku.. ili kupljen za 0,000.001bc i da nije ukraden sad bi mu vrijednost bila par milijardi dolara (osim što je pogrešna računica.. no nevažno, nećemo picazliti..). itd.

 

stvarno, što znači riječ haker, što označava, kad se za osobu može reći haker, za događaj hakiranje ili haknuto.. i tko je tad ugićen? ubojica, drogdiler, dijete iz vrtića. Novinari? Može li osoba koja ne zna značenje riječi pisati, biti novinar? Može jednako pisati da je uhićen doktor, sladoledar, električar.. i to čak može biti točno ako je to struka-porfesija uhićene osobe, no da bi ova uhićena osoba bila uhićena kao haker, za djelo hakiranja tad mora postojati neki računalni sustav koji je probijen, nedozvoljen upad itd.. a tog naprosto nema, obična prevara jednako kao da bocom plina razneseš bankomat i pokupiš konfete-novčanice .. time nisi postao haker, mada si probio nešto, bubnjiće uha i sl.

 

 

** urbi et orbi, eto pribavio sam još jednog sljedbenika-obožavatelja, .. malo stidljiv ali u početku je to tako, šalje mi pisma, osobna (pp) stidljivo, pa s prstićima gore-dolje vjerojatno misli da to znači lajkanje iskazuje naklonost. .. ah, divno je biti mlad i lud, no pošto ne dijelim online avatare po boji-rasi-spolu.. ili dobi ostaje samo lud-glup kao opis. :)) -eto, tek da zna, lajkam i ja  njega, no to ga/nas ne čini pametnijima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
offline
Uhićeni hakeri koji su slavnim osobama ukrali 100

Jel ovo cb naslov ili nije stalo dalje od 100 ?

Mslm, pitajte lijepo, budemo pogasili blokere pa ušli u članak nije problem.

Ne morate bit klasično žutilo.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice