Truecaller - aplikacija koja sprječava neželjene p

poruka: 3
|
čitano: 2.903
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Truecaller - aplikacija koja sprječava neželjene p".
7 godina
neaktivan
offline
Truecaller - aplikacija koja sprječava neželjene p

Ima tko iskustva u HR s ovom aplikacijom?

ja koristim "True Phone Dialer & Contacts & Call Recorder" (LOL) i Messages od Googlea da zamjenim Samsungovo nativno smeće. Međutim relativno sam nov na Androidu pa kontinuirano širim interese i tražim uvijek bolja rješenja ako postoje :)

 

Čak mi je i ovo blorakiranje neželjenih poziva od sekundarne važnosti.. međutim ako to ne radi dobro kod nas onda nema puno smisla, samo si probleme natovarim.

 
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Truecaller - aplikacija koja sprječava neželjene p

ja sam malo istraživao te aplikacije kad me je nedavno počelo zvati hrpa čudnih brojeva iz Maroka, Alžira, i još kojekakvih država. Sve što mi treba jest blokiranje brojeva prema prefiksu/pozivnom broju, no to je nemoguće napraviti u samom Androidu i njegovoj aplikaciji, što mi je neshvatljivo. Možeš blokirati konkretan broj, ali nije moguće postaviti recimo da se blokira +3021*** ili slično. Plaćati mjesečno za nešto tako banalno mi je malo bezveze.

 
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
offline
Truecaller - aplikacija koja sprječava neželjene p

.. taj Truecaller baš i nije za preporučiti, svojevremeno su imali incident s prikupljanjem brojeva i email korisnika i vjerojatno proslijeđivali trećoj strani, tako da je taj nestašluk teško zaboraviti .. dok sam koristio mobitele s root privilegijama najbolja aplikacija je bila Root Call Blocker od Fahrbot-a, druga je bila za mobitele bez root privilegija, Extreme Call Blocker, obje više nisu u opticaju .. i ja tražim neku zamjenu tipa da blokira određeni broj bez ikakvih notifikacija, većina se na store oslanja na blokiranje spam i telemarketing .. sad mi na mi8 dosadni miui kod primanja poziva s blokirane liste na zaključanom ekranu sigurnost mobitela daje obavijest da imam propušten poziv s blokirane liste, a sve sam notifikacije isključio u vezi toga

 

pozz

 
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice