Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na Wom

poruka: 5
|
čitano: 3.454
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na Wom".
15 godina
offline
Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na Wom

Smatram ovakve natječaje diskriminatornim prema muškarcima. Što bi bilo da netko dijeli stipendije na koje se mogu javiti samo muškarci?

Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Re: Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na
Onda bi ti se sve moguce zenske i "kvazi" zenske udruge digle u javni linc.
Uvik mos provat s Mrs. Doubtfire tehnikom ili se prijavit ako se zoves Borna
14 godina
offline
Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na Wom

Žene ne žele a oni guraju na silu - priča iza svakog ovakvog pothvata.

HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-iP4S-iP5S-S5-HTC10-Note8-S5-Mix2-Mi9SE-Mi9-OP6T-Mi9-P3-Note9-P3
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na
Igzekli.

To je sve guranje konopa.

Može malo pomoći, ali ako nema nekog da s druge strane potegne, utaman je.
15 godina
offline
Studentice STEM fakulteta mogu se prijaviti na Wom

.. svaka diskriminacija je diskriminacija (pa i pozitivna..).

-svako dijeljenje osoba po (pa sad ubaciti, spol-vjera-narod..) je diskriminacija, dok se borci za 'jednakost' bore kvotama i PRom, korištenjem iste te diskriminacije uz prefix 'pozitivna' mada ne može postojati pozitivna, tj ili je ima ili je nema, ako je nema, ako ne želimo diskriminaciju tad je jedini pravi put ne koristiti ju kao kriterij.

-kriterij sposobnost-znanje, konkretan posao-uspjeh, treba biti jedini kriterij, dok sponzori 'kvota' jednostavno griješe, odnosno zloupotrebljavaju novac za reklame-PR bilo kojim sredstvom, tj ovo im je čak daleko jeftinije nego klasičan plaćeni oglas..

-no dok politika gura kvote kao u sabor-liste.. i dalje će 'pozitivna' diskriminacija biti 'pozitivna', umjesto ukidanje svake diskriminacije ili drugih kriterija za npr javne dužnosti osim kvalifikacija-sposobnosti osobe. Biz samo koristi-podmazuje ono što mu je na raspolaganju pa nije problem kao u ovom primjeru telekom, nego model, financiranje vanproračunskih sredstava po raznim osnovama, kao domjenci koje plaća hakom i dijeli kravate-penkale umjesto da regulira tržište i kažnjava one kojima dijeli kravate. Ovaj put zloupotrebljavaju spol + stipendije/novac, žene, idući put neka zelena-eko floskula ili obnova parkića za djecu dok s druge strane nešto zauzvrat dobiju, ili odašiljač-dozvolu koja bi inače bila upitna ili poreznu olakšicu ili nešto deseto što naravno nije za javnost, no u bizu normalno, kao što se bankarske jahte koriste u regatama dok se ostatak godine kroiste za nagradu zaslužnih, pravnika, doktora, dužnosnika itd.. itd itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice