Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me

poruka: 51
|
čitano: 9.720
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me".
16 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
bik kaže...

 

Ok tako reci, ocito je da si imao/imas defektne uređaje koje nisi uspio reklamirati, kod mene to ne bi prošlo. Vodootporne uređaje koristim jos od Xperia serije i svi su bili u vodi, smocili se, prao sam ih te nikad problema. Zena i kcer takđer imaju S8+ te nikad problema. Šogor iphone 5 (ili 6) slucajno malo poprskao vodom, ugasio se, oštecenje ploce, reklamacija se ne priznaje, baj baj oko 700eur.

Ženi sam kupio Xaomi Mi band 3 (prvi moj izlet u Kinu), uređaj koji je navodno vodootporan ! , zamisli nakon par mjeseci unutra se pojavila kondenzacija, pogledam na netu kad ono net bruji os istom problemu s tim poluproizvodom.

 

Znaci zato je meni Ip68 obavezan, bezzicne punjace imam po kuci, naikao sam tako punit jer je puno jednostavnije i mislim da je to obavezno u modernom uređaju, 191g je previše za mob, ne znam sta imam više objasnjavat sve je kristalno jasno.

 

S10 LETI, Software One ui radi odlicno, baterija je ok zasad, bolja od S8+, standby odlican, otisak prsta radi munjevito brzo, fotke su vrhunske, puno bolje nego na S8.. ne znam opet kakav si ti to uređaj isprobavao, očito defektan  -.- 

Ti pricas o defektnim uređajima ja ja pricam o ispravnim, normalnim jel. 

Ako uspređuješ generacije ni S6 koji je bio aktualan kad i iPhone 6 isto nije bio vodootporan, no i ja sam svojeg malo poprskao pa mu nije bilo ništa tako da je tvoj šogor malo više poprskao svojega. Nikad nijedan mobitel nisam radi vode morao zamijeniti, čime se ti baviš, da nisi u Baywatchu?

 

S8 je zadnji Samsung koji sam koristio i ono što mi nikad nije sjelo je taj njegov Samsungov UI i općenito nakon svih hvalospjeva sam ostao razočaran sa S8. S10 sam isprobao u telekom centru što je premalo da neki dojam, ali svejedno kad bih kupovao Android Samsung mi nije previše visoko. Ono što me još iznenadilo je kad sam pročitao koje sve feature je imao samo Note i sad su pustili i na S, ispada da imaju malo figu u džepu prema svojim korisnicima.

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
9 godina
offline
Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me

Uvijek željno iščekujem izbacivanje novog Galaxya pa da padne cijena prošlogodišnjeg i kupim za bagatelu. Uostalom od S8-ice ovo je više manje samo šminkeraj i sitnice. Mobiteli su dogurali do kraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
Dr. Vicko kaže...
.....

 Pa ti si prvi poceo trpati ih u istu recenicu i onda na kraju se pozivas kako je to tragikomicno 

 

Znas i sam da je taj senzor tu iskljucivo radi low light fotki, da ce sigurno donijeti neka poboljsanja u odnosu na aktuelni senzor u GS10 seriji, cijena S11 ce sigurno biti u rangu 10-ke i ostalih flagshipova, tako da ako ce poboljsati kameru, koliko toliko, vjerujem da ce vecini kupaca to biti najbitnije i da im je svejedno da li ce unutra biti senzor od 12 MPix ili 500 MPix.

 

I citava rasprava je tragikomicna jer svi znamo da senzori na mobitelima nikada nece biti u rangu boljih fotoaparata ali unatoc tome se uvijek nadje neki strucnjak koji to mora naglasiti i zapoceti neku raspravu.

Zatim obicno se pojavi strucnjak koji ce iznijeti tvrdnje da je najbolje kupovati dvije ili tri generacije star flagship za neku sicu i kako je to najpamaetniji potez, a da je kupovina posljednjeg flashipa totalno idiotizam. Nekima je, nekima nije, poenta je da svako za svoje novce kupuje ono sto zeli, netkome je mozda cejf imati posljednji flagship i mijenjati ih svake godine, netko ce te novce spickati na klopi i alkohol, netko na zene, netko na putovanja ali siguran sam da nitko ne zeli nekog pametnjakovica koji ce mu govoriti kako ce najpametnije spickati svoje novce.

 

Korist od 108 MPix senzora na mobu je prvenstveno hype da se bolje prodaje, da vjerojatno donese bolju kvalitetu fotki na mobitelu, kako u danu tako i u nocnim uvjetima i najbitnije da prosjecnom korisniku koji zeli za zabiljezi neke momente svakodnevnice omoguci da izvadi svoj super prenosni mobitel, uslika fotku i idalje ima solidnu kvalitetu slike, A DA PRI TOME SA SOBOM NE TEGLI UVIJEK HIGH END FOTOAPARAT. 

 

To je to od mene, lijep pozdrav. 

 Jesam da poentiram kako to jos uvijek nema nekog smisla na puno ozbiljnijim spravama a kamoli na mobitelu....

Al ok....Kako god....

15 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10

da

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2019 20:39 (bik).
12 godina
offline
Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me

Kak to da nitko nije spomenuo prvi mobitel s ovom kamerom:

https://www.mobis.hr/proizvodi/mobiteli/xiaomi-mi-note-10-6gb-128gb-crni-7024/

 

Ako netko treba ovakvu kameru, a ne želi dati novac za Samsung ovo je vjerojatno dobar izbor.

Jedino nema 8K snimanje.

 

Al pošto je to softversko ograničenje, možda će biti dodano?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me

BTW 8k snimanje videa radi i na S10/+ Exynos modelima sa Play store kamera aplkacijama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
Posmatrač kaže...
Qudek kaže...
Posmatrač kaže...

 

 Koja korist od 108 MPx na sicusnom senzoru? Zasto high end fotoaparati imaju i dalje manje 50Mpx a uglavnom imaju 24 ili 30? Imaces nazivno 108 a prakticno 25 Mpx....

 Nikonovi high end modeli su D800 (2012.) sa 36 Mpix, D810 (2014.) 36 Mpix, D850 (2017.) 46 Mpix i Nikon Z7 (2018.) 46 Mpix.

 

Sonyjevi high end modeli su A7R (2014.) 36 Mpix, A7RII (2015.) 36 Mpix, A7RIII (2017.) 42 Mpix, i najnoviji A7RIV (2019.) sa 61 Mpix.

 

Canon od 2015 u ponudi ima 5Ds od 50 Mpix, a u prvom kvartalu 2020. dolazi mirrorless aparat sa oko 80 Mpix.

 

Panasonicov S1R s početka 2019. ima 47 Mpix.

 

Prosječan rezolucija high end aparata je trenutno oko 50 megapiksela, a ne 24 ili 30, tak da si fulao za oko 40%.

 

Druga stvar, taj senzor će 90% vremena biti na 27 megapiksela jer će se 4 susjedna piksela spajat u jedan na slici za bolji low light, a tek posebni mod u kameri će dati sliku od 108 Mpix sa slabijom svjetlinom slike, na korisniku je da izabere što mu je prikladnije u kojem trenutku.

 Prvi svi redom su FF aparati i to je koliko puta veci senzor???????

Drugo to su sve high end aprati tih proizvodjaca. Koliki je to postotak aparata koji se trenutno koriste u profi svrhe?

Trece prosjek cega?Svih aparata na trzistu? Svih FF aparata na trzistu? Izvuka si zadnjih 10 modela i niti jedan ni blizu 108 mpx a aparati te kategorije se ne bacaju nakon godinu ili dvije.....

Cetvrto koliko objektiva ima na trzistu koji omogucavaju toliku efektivnu rezoluciju? Vjerovatno jedan ili niti jedan po modelu....

Peto cijena tih aparata sa high end objektivima je kolika u odnosu na mobitel

Sesto trpati te aparate i mobitel u istu recenicu je tragikomicno......  

 " Zasto high end fotoaparati imaju i dalje manje 50Mpx a uglavnom imaju 24 ili 30? " - Tvoja rečenica na koju sam ja eto napravio kratku analizu tržišta.

 

Spomenuo si high end, a ja sam ti onda i izlistao high end aparate (nemoj mješat entry level full frame s high end full frameom). Onda postotak aparata koji se koriste u profi svrhe, svaki prosječni profi fotograf ima bar jedan high end full frame(kojeg unutar 3 godine sigurno mjenja za novi model), onda prosjek objektiva spominješ, Canon i Nikon ih otprilike ima 15ak svaki, Sony GM su svi dizajnirani za senzore <=100 Mpix, novi Panasonic objektivi su također dizajnirani za visoke rezolucije, Zeiss da ne spominjem, ima ih sasvim dovoljno da se može iskoristiti takva rezolucija senzora. A kad već govorimo o mobitelima, komputacijska fotografija i njezin napredak iz godine u godinu je daleko brži od napretka CMOS senzora koji su iz generacije u generaciju možda 10-ak % što se tiče osjetljivosti i dinamičkog raspona.

It s just cornflakes...
13 godina
protjeran
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
ivicask kaže...

BTW 8k snimanje videa radi i na S10/+ Exynos modelima sa Play store kamera aplkacijama..

 

Na koju foru ako niti jedan senzor na s10 nema vise od 16mp? 8k je 7680x4320 kaj je oko 33mp. Nema hardver za snimanje bilocega vise od 4k. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2019 23:00 (ibosilj).
13 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
ibosilj kaže...
ivicask kaže...

BTW 8k snimanje videa radi i na S10/+ Exynos modelima sa Play store kamera aplkacijama..

 

Na koju foru ako niti jedan senzor na s10 nema vise od 16mp? 8k je 7680x4320 kaj je oko 33mp. Nema hardver za snimanje bilocega vise od 4k. 

 Neznam na koju foru, onaj Gcam port i samo na Exynos modelu, pokazivao mi netko davno al nije prakticno i snimalo je low fps i nije bilo baš full 8k al blizu

 

EDIT:Ispravak sad sam ga pitao krivo sam napisao spojio je nekakvu vanjsku kameru, CPU je sposoban snimati, ne i kamere na telefonu.

 

Sorry još jednom :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2019 23:20 (ivicask).
12 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
southy kaže...
zoharbizo kaže...

Tako je, ali moraš probati da bi znao...

Osobno su mi svi prošli kroz ruke a i sama statistika po prodaji uređaja govori gdje su sada Oppo, Vivo, Xiaomi, Huawei...

Vrijeme Samsunga i Applea je prošlo, tu su i ostali...

Još nije, pogotovo ne za Apple. iPhone 11 se prodaje praktički rekordno, a u pripremi je SE 2 koji će konkurirati srednjoj klasi i sigurno će se jako dobro prodavati. To je prvenstveno loša vijest za Samsung, ali dijelom i za Huawei i ostale "kineze".

 A nije baš najbolja vijest ni za Apple. Prodavali bi i oni top modele da mogu. S obzirom da trendovi govore drugačije sad im je cilj prodati što više uređaja i zarađivati na uslugama.

iPhone SE će biti u rangu cijene Xiaomi flagshipa. Misliš da će SE oduzeti kojeg kupca Xiaomi flagshipa? Neće. Oduzet će pokojeg kupca preskupih Samsung, Sony (ako takvi postoje) i Huawei flagshipa ali ipak će najviše kupaca oduzeti sami sebi.

5 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
Qudek kaže...
.....

 " Zasto high end fotoaparati imaju i dalje manje 50Mpx a uglavnom imaju 24 ili 30? " - Tvoja rečenica na koju sam ja eto napravio kratku analizu tržišta.

 

Spomenuo si high end, a ja sam ti onda i izlistao high end aparate (nemoj mješat entry level full frame s high end full frameom). Onda postotak aparata koji se koriste u profi svrhe, svaki prosječni profi fotograf ima bar jedan high end full frame(kojeg unutar 3 godine sigurno mjenja za novi model), onda prosjek objektiva spominješ, Canon i Nikon ih otprilike ima 15ak svaki, Sony GM su svi dizajnirani za senzore <=100 Mpix, novi Panasonic objektivi su također dizajnirani za visoke rezolucije, Zeiss da ne spominjem, ima ih sasvim dovoljno da se može iskoristiti takva rezolucija senzora. A kad već govorimo o mobitelima, komputacijska fotografija i njezin napredak iz godine u godinu je daleko brži od napretka CMOS senzora koji su iz generacije u generaciju možda 10-ak % što se tiče osjetljivosti i dinamičkog raspona.

 Ako cemo traziti dlaku u jajetu high end dslr osim neke egzotike su D5 i 1dx.... Koliko oni imaju piksela????

 

Koliki je postotak fullframe aparata koji se danas koriste u profi svrhe koji imaju vise ajd recimo od 36 mpx??????? Otprilike.....

 

5%? ako i toliko.....

 

Pored toga hoce li telefon imati objektiv u klasi sony G master serije???? Ili neko plasticno govance od par mm.....

 

Bolje da ima 16 mpx nego 108.....

 

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2019 7:07 (Posmatrač).
5 godina
offline
Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 108-me

 

 

Evo 108 Mpx vs 12 mpx....

 
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
BlueMax kaže...

 A nije baš najbolja vijest ni za Apple. Prodavali bi i oni top modele da mogu. S obzirom da trendovi govore drugačije sad im je cilj prodati što više uređaja i zarađivati na uslugama.

iPhone SE će biti u rangu cijene Xiaomi flagshipa. Misliš da će SE oduzeti kojeg kupca Xiaomi flagshipa? Neće. Oduzet će pokojeg kupca preskupih Samsung, Sony (ako takvi postoje) i Huawei flagshipa ali ipak će najviše kupaca oduzeti sami sebi.

Briga mene da li je to dobra vijest za Apple, bitno da je za korisnike. S druge strane, ne rade to bez razloga, sigurno su dobro proanalizirali situaciju prije nego su se u to upustili jer to radi vojska ljudi. Stvar je u tome da je high end segment zasićen i nema prostora za rast, dok u ovom segmentu ima potencijala za povećanje prodaje i smatraju da bolje prodati po manjoj cijeni i nakon toga zaraditi na drugim uslugama u ekosistemu nego to prepustiti konkurenciji, pa koliko god bila "mala" zarada. Ovaj model se javlja u vrijeme "smjene generacija" kad korisnici koji su još na 6-ici gledaju na što se prebaciti jer je uređaj već "amortiziran" i jer žele prijeći na novi iOS pa umjesto da ih prepuste Samsungu, Xiaomi ili nekom drugom zadržat će ih kod sebe. Ako pogledaš globalne statistike modela telefona koji se trenutno koriste po državama, čak i na "android" tržištima iPhone 7 ili 6s su pri vrhu zastupljenosti i tu svakako ima prostora,  Sa tim uređajem isto targetiraju i nova tržišta gdje ne mogu prodati puno flagshipa tipa Indija gdje imaju sigurno velika očekivanja od SE modela. Tko želi imati high end uređaj kupit će novi 11 Pro ili sljedeću generaciju i ne boje se oni za njih jer im SE neće biti zanimljiv. Ovo je vrlo uspješan model koji je primijenjen i na iPad i pokazao se pravim potezom.

 

Zanimljivost kod ovog modela će biti i ta da će jedan "skromni" uređaj za 399$ na benchmarcima rasturiti android flagshipe jer koliko sam vidio isporučivat će ga sa istim procesorom kao i seriju 11

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
15 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
Ako im trenutni +700eur uređaj izgleda kao low end android nokia od 89eur , na sta ce to tek licit za 400eur , mislim napad na low/srednji segment za 400eur..? skidam kapu :D

12 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
southy kaže...
.BlueMax kaže...

 A nije baš najbolja vijest ni za Apple. Prodavali bi i oni top modele da mogu. S obzirom da trendovi govore drugačije sad im je cilj prodati što više uređaja i zarađivati na uslugama.

iPhone SE će biti u rangu cijene Xiaomi flagshipa. Misliš da će SE oduzeti kojeg kupca Xiaomi flagshipa? Neće. Oduzet će pokojeg kupca preskupih Samsung, Sony (ako takvi postoje) i Huawei flagshipa ali ipak će najviše kupaca oduzeti sami sebi

Briga mene da li je to dobra vijest za Apple, bitno da je za korisnike. S druge strane, ne rade to bez razloga, sigurno su dobro proanalizirali situaciju prije nego su se u to upustili jer to radi vojska ljudi. Stvar je u tome da je high end segment zasićen i nema prostora za rast, dok u ovom segmentu ima potencijala za povećanje prodaje i smatraju da bolje prodati po manjoj cijeni i nakon toga zaraditi na drugim uslugama u ekosistemu nego to prepustiti konkurenciji, pa koliko god bila "mala" zarada. Ovaj model se javlja u vrijeme "smjene generacija" kad korisnici koji su još na 6-ici gledaju na što se prebaciti jer je uređaj već "amortiziran" i jer žele prijeći na novi iOS pa umjesto da ih prepuste Samsungu, Xiaomi ili nekom drugom zadržat će ih kod sebe. Ako pogledaš globalne statistike modela telefona koji se trenutno koriste po državama, čak i na "android" tržištima iPhone 7 ili 6s su pri vrhu zastupljenosti i tu svakako ima prostora,  Sa tim uređajem isto targetiraju i nova tržišta gdje ne mogu prodati puno flagshipa tipa Indija gdje imaju sigurno velika očekivanja od SE modela. Tko želi imati high end uređaj kupit će novi 11 Pro ili sljedeću generaciju i ne boje se oni za njih jer im SE neće biti zanimljiv. Ovo je vrlo uspješan model koji je primijenjen i na iPad i pokazao se pravim potezom.

 

Zanimljivost kod ovog modela će biti i ta da će jedan "skromni" uređaj za 399$ na benchmarcima rasturiti android flagshipe jer koliko sam vidio isporučivat će ga sa istim procesorom kao i seriju 11

 Zanimljivo. Nije te briga je li to dobra vijest za Apple, a briga te je je li to dobra vijest za Samsung, Huawei i ostale kineze?! Ili je netko drugi to napisao?

 

Benchmarci? A od kad su oni bitni?

16 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
A odakle ti da me briga za Samsung i ostale? Kao da imam sto od toga...

Benchmarci su prestali biti bitni otkako je Apple ostavio konkurenciju u prašini. Kad sam prije tvrdio da nisu bitni dok je Apple slabije prolazio onda su trolovi iz android tabora tvrdili suprotno. Slažem se da su benchmarci nebitni, ali definitivno mi je smiješno da će jedan iPhone od 399$ proći bolje od Samsunga od 1099$ 😂😂😂
The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
12 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
southy kaže...
A odakle ti da me briga za Samsung i ostale? Kao da imam sto od toga...

Benchmarci su prestali biti bitni otkako je Apple ostavio konkurenciju u prašini. Kad sam prije tvrdio da nisu bitni dok je Apple slabije prolazio onda su trolovi iz android tabora tvrdili suprotno. Slažem se da su benchmarci nebitni, ali definitivno mi je smiješno da će jedan iPhone od 399$ proći bolje od Samsunga od 1099$ 😂😂😂

 Odakle mi? Pa ovo je tvoja rečenica na koju sam odgovorio:

 

Još nije, pogotovo ne za Apple. iPhone 11 se prodaje praktički rekordno, a u pripremi je SE 2 koji će konkurirati srednjoj klasi i sigurno će se jako dobro prodavati. To je prvenstveno loša vijest za Samsung, ali dijelom i za Huawei i ostale "kineze".

 

Znači u temi o S10 počneš spamati s Appleom i lošim vijestima za Samsung, Huawei i ostale kineze a kad ti se odgovori onda te ne zanima ni Apple, ni Samsung, ni Huawei... ajde se dogovori sa samim sobom jel te zanima ili nije. Ako nije onda ih nemoj spominjati.

 

A to važi i za benchmarke. Malo te zanimaju, a malo nisu. Benchmarci su nekad bili bitni. Danas je i 6xx Snapdragon overkill. Ali zato ekran... Ne spominješ da Samsung na mobitelu od 220$ ima bolji ekran nego Apple na onome od 750$? Ili te opet ne zanima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2019 20:25 (BlueMax).
16 godina
neaktivan
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
BlueMax kaže...

 Odakle mi? Pa ovo je tvoja rečenica na koju sam odgovorio:

 

Još nije, pogotovo ne za Apple. iPhone 11 se prodaje praktički rekordno, a u pripremi je SE 2 koji će konkurirati srednjoj klasi i sigurno će se jako dobro prodavati. To je prvenstveno loša vijest za Samsung, ali dijelom i za Huawei i ostale "kineze".

 

Znači u temi o S10 počneš spamati s Appleom i lošim vijestima za Samsung, Huawei i ostale kineze a kad ti se odgovori onda te ne zanima ni Apple, ni Samsung, ni Huawei... ajde se dogovori sa samim sobom jel te zanima ili nije. Ako nije onda ih nemoj spominjati.

 

A to važi i za benchmarke. Malo te zanimaju, a malo nisu. Benchmarci su nekad bili bitni. Danas je i 6xx Snapdragon overkill. Ali zato ekran... Ne spominješ da Samsung na mobitelu od 220$ ima bolji ekran nego Apple na onome od 750$? Ili te opet ne zanima?

To je opservacija, ne iskazivanje brige, ne znam da li shvaćaš razliku. Temu Apple nisam ja započeo nego sam samo odgovorio na prethodni post i dao svoje mišljenje. Da li ti znaš što je spamanje? Ne kužim što se pjeniš, ja ne skačem na tebe kad ti kreneš trolati po iPhone temama.

 

Što se tiče ekrana gotovo sam siguran da ti kao takav stručnjak prvi nećeš prepoznati iPhone 11 ekran od 11 Pro. Mogao bih se kladiti u to, jedino nemam volje se s tobom prepucavati jer očito drugo ne znaš.

The best is yet to come, and wont that be fine You think youve seen the sun, but you aint seen it shine
5 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
BlueMax kaže...
southy kaže...
A odakle ti da me briga za Samsung i ostale? Kao da imam sto od toga...

Benchmarci su prestali biti bitni otkako je Apple ostavio konkurenciju u prašini. Kad sam prije tvrdio da nisu bitni dok je Apple slabije prolazio onda su trolovi iz android tabora tvrdili suprotno. Slažem se da su benchmarci nebitni, ali definitivno mi je smiješno da će jedan iPhone od 399$ proći bolje od Samsunga od 1099$ 😂😂😂

 Odakle mi? Pa ovo je tvoja rečenica na koju sam odgovorio:

 

Još nije, pogotovo ne za Apple. iPhone 11 se prodaje praktički rekordno, a u pripremi je SE 2 koji će konkurirati srednjoj klasi i sigurno će se jako dobro prodavati. To je prvenstveno loša vijest za Samsung, ali dijelom i za Huawei i ostale "kineze".

 

Znači u temi o S10 počneš spamati s Appleom i lošim vijestima za Samsung, Huawei i ostale kineze a kad ti se odgovori onda te ne zanima ni Apple, ni Samsung, ni Huawei... ajde se dogovori sa samim sobom jel te zanima ili nije. Ako nije onda ih nemoj spominjati.

 

A to važi i za benchmarke. Malo te zanimaju, a malo nisu. Benchmarci su nekad bili bitni. Danas je i 6xx Snapdragon overkill. Ali zato ekran... Ne spominješ da Samsung na mobitelu od 220$ ima bolji ekran nego Apple na onome od 750$? Ili te opet ne zanima?

 Jbg bitni su benchmarci jer jedino u tome iphone je bolji :) 

southy kaže...
BlueMax kaže...

 Odakle mi? Pa ovo je tvoja rečenica na koju sam odgovorio:

 

Još nije, pogotovo ne za Apple. iPhone 11 se prodaje praktički rekordno, a u pripremi je SE 2 koji će konkurirati srednjoj klasi i sigurno će se jako dobro prodavati. To je prvenstveno loša vijest za Samsung, ali dijelom i za Huawei i ostale "kineze".

 

Znači u temi o S10 počneš spamati s Appleom i lošim vijestima za Samsung, Huawei i ostale kineze a kad ti se odgovori onda te ne zanima ni Apple, ni Samsung, ni Huawei... ajde se dogovori sa samim sobom jel te zanima ili nije. Ako nije onda ih nemoj spominjati.

 

A to važi i za benchmarke. Malo te zanimaju, a malo nisu. Benchmarci su nekad bili bitni. Danas je i 6xx Snapdragon overkill. Ali zato ekran... Ne spominješ da Samsung na mobitelu od 220$ ima bolji ekran nego Apple na onome od 750$? Ili te opet ne zanima?

To je opservacija, ne iskazivanje brige, ne znam da li shvaćaš razliku. Temu Apple nisam ja započeo nego sam samo odgovorio na prethodni post i dao svoje mišljenje. Da li ti znaš što je spamanje? Ne kužim što se pjeniš, ja ne skačem na tebe kad ti kreneš trolati po iPhone temama.

 

Što se tiče ekrana gotovo sam siguran da ti kao takav stručnjak prvi nećeš prepoznati iPhone 11 ekran od 11 Pro. Mogao bih se kladiti u to, jedino nemam volje se s tobom prepucavati jer očito drugo ne znaš.

 Al zato uredno skaces na druge kada na Apple temama pisu nesto sto se tebi ne svdija ;)

15 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
ma ništa

 

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2019 20:38 (bik).
15 godina
offline
Re: Samsung Galaxy S11: 8K video, 20:9 zaslon i 10
kriva tema

 

 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice