Robotizacija poslovanja u Americi je na rekordnim

poruka: 3
|
čitano: 4.026
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Robotizacija poslovanja u Americi je na rekordnim ".
13 godina
offline
Robotizacija poslovanja u Americi je na rekordnim

UBI je blize nego sto to mislimo! Ali koliko god to simpaticno zvucalo (Free money!) ipak je jako zalosno. Drzava ce te vec po rodjenju staviti na socijalnu pomoc. Tek oni s iznimnim sposobnostima i marljivim radom ce moci imati pravi posao!

 
1 0 hvala 0
14 godina
offline
Robotizacija poslovanja u Americi je na rekordnim

Gledo sam na tv neki dokumentarac gdje neki francuz vlasnik neke tvornice ponosno govori o tome kako je eliminirao 95% svojih radnika i zamijenio ih robotima, jer oni se ne organiziraju u sindikate, ne bune se na plaću i uvjete rada, nemaju nedjelju i praznike.. Želja mu je da svi ljudi na svijetu budu zamjenjeni robotima. A tko će onda uopće moći išta kupiti? Kome ćeš onda i zašto proizvoditi?  Nešto slično mi se čini i sa kriptovalutama. Jedna mala manjina će ih imati, ostali će moći samo sanjati o tome. Stvarno je nejednakost na ovoj zemlji strašna, a ima dovoljno svega za sve, samo treba raspodijeliti.

dolazim odmah - Godot
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.11.2021 12:29 (učo).
Moj PC  
4 0 hvala 0
2 godine
neaktivan
offline
Robotizacija poslovanja u Americi je na rekordnim

O tome nitko ne misli jer sve je u službi profita a da top 100 bogataša imaju jednu ili dvije milijarde manje i to dobije sveopca populacija kolika bi bila razlika u životima običnih ljudi...

A što je najgore oni su se i obogatili zbog tih običnih ljudi... 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice