Postanak života: RNK je ipak bila prva?

poruka: 62
|
čitano: 16.992
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Postanak života: RNK je ipak bila prva?".
16 godina
offline
Postanak života: RNK je ipak bila prva?

@visak

 

Već sam te upozorio da ćeš pokušati banalizirati i odvesti raspravu u drugom smjeru. Igranje semantikom? Ponavljam ti da ti iznosiš tvrdnju koju ne možeš dokazati argumentima. Pazi, ja ne tvrdim ni jedno ni drugo, ti si taj koji tvrdi da je život spontani događaj. Na temelju čega? Kamena, oblaka? Daj ne budi smiješan. Ti si malo ljut na jednu drugu ekipu s kojom ja nemam veze. Dakle, sve što pokušavaš je banalizirati da na kamen gledamo jednako kao i na život? Ne ide to tako druže. O kakvom ti debalansu energije pričaš? Opet si se zapetljao... "priroda" itekako ima cilj, želi preživjeti želi opstati a posljedica toga je adaptacija na uvjete u kojim se nalazi. Opet brkaš pojmove pa češ mi se opet žaliti kako si se krivo izrazio ili nisi shvatio.

 

@wyks

 

Ti se isto moraš svoju ljutnju usmjeriti jednoj drugoj grupi s kojom ja nemam nikakve veze.

 
0 3 hvala 0
15 godina
online
Re: Postanak života: RNK je ipak bila prva?
BDS kaže...
@wyks

 

Ti se isto moraš svoju ljutnju usmjeriti jednoj drugoj grupi s kojom ja nemam nikakve veze.

 Pa eto - definiraj cilj kojeg vidis u okolisu pa cemo pricati, a ja te necu asocirati sa drugim skupinama koje takodjer govore o cilju.

 

(Moja pozicija gledanja na taj cilj temelji se da je u cjelokupnoj pisanoj povijesti cilj uijek imao teoloski zacetak, tj. da je nedjeljiv od religije i vjere - a pretpostavljam da ti nisi do tog cilja dosao apsolutno spontanom kreacijom ideje u mozgu?

Cjelokupna ideja inteligentnog dizajna je tek "fork" ideje teizma, gdje teizam predatira sve ostale ideje o univerzlanom smislu i cilju svemira. Samim time ne mozes nikako postaviti svoj argument o cilju bez da se referiras na teisticke, ako ne i religijske dogme)

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice