Objavljena dramatična snimka bliskog kontakta amer zaključana tema

poruka: 93
|
čitano: 27.283
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Objavljena dramatična snimka bliskog kontakta amer".
5 godina
offline
Re: Objavljena dramatična snimka bliskog kontakta
jozef kaže...
Al Crane kaže...


2013 Rusija je ponudila Ukrajini veliku ekonomsku pomoć, samo da ostane na distanci od Zapada, a onda se Janukovičevoj vladi koja je o tome pregovarala "dogodio narod" (Euromaidan revolucija). Ah da, i gospođa Jareško, školarka iz čikaške škole Miltona Friedmana malo poslije. Ostalo je povijest, tj. krvava kaša koju danas gledamo.

Odlični tekstovi od g. Raosa tamo.

 A sad zamisli kakva iskustva Ukrajinci imaju s Rusima ako ni pod cijenu "velike ekonomske pomoći" ne žele imati posla s njima. Oni koji su iskusili "veliku rusku pomoć" znaju kako to izgleda in the long run i zato svi žele u NATO, EU i druge neruske asocijacije samo da bi se što više udaljili od tih blagodati.

Osim toga kupnja obveznica nije pomoć, to je kreditiranje.

Rusija je napala Ukrajinu (2014.) u trenutku kad su bili na putu da počnu eksploataciju plina iz Crnog mora (zalihe u vrijednosti oko 6 bilijuna (da, bilijuna!) eura), jer bi bili konkurentni dobavljač za EU i izbili milijarde prihoda iz džepova, ne Rusije već Ruskih oligarha s drugom Putinom na čelu. To je njima jedino bitno, nije im na pameti niti NATO, ni EU, ni neonacisti, pa čak niti dobrobit Rusa.

 
Nije Rusija nikog napala 2014. Dobar dio stanovništva (jedna trećina po anketama ako se dobro sjećam) bio je proruski nastrojen, čak i u ukrajinskom govornom području. 2014. je direktor CIAe posjetio Ukrajinu, valjda da narodima Ukrajine čestita na demokratskoj tranziciji vlasti 

U Ukrajini nema ukrajinskih oligarha, prije rata se tamo živjelo ko bubreg u loju, za razliku od Rusije? A ovo što sad svi skupa imaju je bolje?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
12 godina
offline
Objavljena dramatična snimka bliskog kontakta amer

Aneksija Krima nije napad?

 
2 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Objavljena dramatična snimka bliskog kontakta

Old Iggy kaže...



Al Crane kaže...



Old Iggy kaže...


I RH financira Bleiburg, imamo ulice nazvane po ustašama po glavnom gradu (o ostatku RH da ne govorim), crkva im radi redovno mise itd.


Jesmo li mi nacisti?




 
Neki bi voljeli biti, očito.
Nisi pročitao ono o masovnim napadima na Rome uz tihu podršku vlasti? A ima dosta materijala i o napadima na ruske civile u Donbasu, artiljerijskih, a to može samo državna ustanova zvana vojska. Ne kažem da je Putin trebao napraviti to što je napravio jer ginu mase ni krive ni dužne, ali obje strane imaju okrvavljene ruke otkad je prestao dijalog (ako je ikada i počeo) i krenula ultranacionalistička polarizacija.




Ne shvaćaš baš?


Kad je to vojska napala Donbas prije 2014.?


Za razliku od Rusa koji jako direktno prate nacistički program (Lebensraum, Heim ins Reich, Gleichberechtigung, itd.). I to državno.




 
Pa prije 2014. niti nije mogla niti nije htjela, jer je bila pod komandom rusofilno nastrojenih vlasti, bez inkorporiranih neonacističkih paramilicija. Bandera ti je pratio nacistički program koji spominješ. Ali on je sada domoljub.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice