Koss Porta Pro Wireless - Legenda u bežičnoj izved

poruka: 1
|
čitano: 3.435
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koss Porta Pro Wireless - Legenda u bežičnoj izved".
15 godina
neaktivan
offline
Re: Koss Porta Pro Wireless - Legenda u bežičnoj i
Prve Porta Pro slušalice kupio sam prije nekih 20-ak godina. Trajale su dugo, sve dok se žica i spužvice nisu raspale, baš kao i autoru recenzije. Potom sam kupio Sporta Pro i iako vrlo dobrog zvuka, ipak malo zaostaju za Portom. I one su trajale dugo, dok se nisu raspale. U tih 20-ak godina koliko je prošlo od mojih prvih Kossovih slušalica isprobao sam veliki broj i ostalih slušalica tog ili duplo skupljeg cijenovnog ranga i nikada ne bih bio zadovoljan koliko i s Porta Pro. Baš zbog toga kupio sam još jedne "obične" na njemačkom Amazonu prošle godine (40 eura s poštarinom).

No, to me dovodi i do sljedeće činjenice. Plastika na današnjim djeluje jeftinije od one prije 20 godina. Imam i te svoje prve (u slučaju da mi zatrebaju rezervni dijelovi) pa ih mogu usporediti.

No, na svu sreću zvuk je ostao isti - topao i detaljan s predivnim vokalima. No, onima koji ne vole voluminozniji bas, možda neće biti po guštu. Nije nametljiv i nema ga previše, ali ga ima. Također, visoki su malo povučeni, ali zbog toga ih se može slušati satima bez ikakvog napora i umora.

Mislim da ne postoji prijatelj kojega nisam nagovorio da ih kupi i svi su uvijek bili oduševljeni. Jednostavno, za tu cijenu mislim da ne postoje slušalice koje zvuče bolje.

Najtoplija preporuka svima koji razmišljaju u kupnji slušalica, bežičnih ili žičanih do 500-600 kn.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice