Koji prijenosnik koristite?

poruka: 68
|
čitano: 11.573
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Koji prijenosnik koristite?".
15 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?
dejo74 kaže...
da užas jedan ako nema 10 aplikacija od toshibe šta pokrenutih što u pripravnosti ;)

Rekoh ti šta ćeš da uradiš šta čekaš? I sve te dodatke kao što su driveri za touchpad ćeš dobiti kroz MS-NON Update... imate će kao novi prijenosnik... i častit ćeš me pivom u Tkalčićevoj ;-)

10 godina
offline
Koji prijenosnik koristite?

Trenutno hp folio 1040 g2 i macbook pro 13 2010. I sam se čudim kako taj macbook pro sa core 2 duo procesorom radi dovoljno dobro i u 2021. Hp folio je solidan laptop samo što su mu zvučnici sranje kad se usporede i sa 10 godina starim macbookom a kad mu se zavrte ventilatori to je haos. Ovo će mi definitivno biti zadnji hp!

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2021 13:26 (Chico12).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
offline
Koji prijenosnik koristite?

Imam Acer notebook 11,6 " model 756 sa Celeronom 1007U, 6 GB RAM. Može vrtiti čak i WoT... Krepala baterija ili treba čistiti kontakt, uglavnom, ne puni ju...

Zamišljen za upotrebu u dvorištu, na terasi... Koštao me 650 kuna, 500 sam stroj sa 2 GB RAM-A i 150 kn čova donio 4 GB i umetnuo... 😀

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?

E da, to je postena konfiguracija s 32GB i Ryzenom 7 i display od 500 nita koju sam trazio, ali docekati isporuku je bilo predugo. Cak i ovaj vec slozeni model koji je trebao doci za 5 dana je stigao nakon 2 tjedna.

 

Najvise me na ovim T14s, osim AMD-a koji stvarno brzo radi i ne grije se koliko sam ocekivao, je display, a najvise je super ugodan prikaz bijele, vrlo vrlo ugodno za oci. 

 

Da, Fn i Ctrl zamijena, ne znam kome je to palo na pamet. Moze se zamijeniti u biosu na srecu. 

11 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?

Ima jos jedan problem, odredjene kombinacije od 3 tipke rade sistemski beep. Npr 'oul' i 'oun', ako tipkam normalnom briznom should/would/could, uvijek dobijem beep, bez iznimke. Bude ispisano, ali ima beep.

Nisam neki super-brzi tipkac, ali u prosjecnom emailu od 2-3 paragrafa ce beepat 5-6 puta, vise nego iritantno, pogotovo dok nisam kuzio sta hoce. Ni mehanicki pisaci stroj ne bi smio ovoliko "zapinjat".
Izgleda da se i to moze sredit u BIOS-u nakon googlanja (hrpetina zalbi po netu lol), no zbilja cudne dizajnerske odluke glede tipkovnice...

8 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?
Bios - beep and alarm, keyboard beep
9 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?
Prvi laptop mi je bio pred 10god, Toshiba Satellite L675-120 (ovo sam išao u mailove da nađem ponudu 😂) prvi i3 cpu i AMD grafa od 512mb. Trajao je dugo i nakon 5god sam ga dao bratiću, još ga je koristio.

U međuvremenu sam imao desktop na kojem sam mijenjao sve i svašta na Intel Haswell platformi.

A sad imam HP Laptop 15-db1xxx koji je bio prvi (a možda i jedini) kod nas sa Ryzen 3700U.

Malo je bučan ali da se bolja pasta staviti pa je ok, ekran bi mogao biti bolji ali koliko para toliko muzike.

Zanimljivo je da su mi iz HP Hrvatska rekli kako je ram zalemljen, a u servisnom manualu je lijepo prikazana zamjena rama.
Ubacio sam 16gb Hyperx 2400mhz CL 14 (cpu ne prepoznaje brže) uz dosta rada jer je unibody dizajn.

Da sam imao bolje financije tad, uzimao bih neki Thinkpad, a sad me impresionira Asus G14 sa rtx 2060 i to ako bude novčića, umjesto Itx konfe.

Ili i Thinkpad i ITX umjesto Asusa 😂
SSD koliko si mi života uštedio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: Koji prijenosnik koristite?
Umbel kaže...
Bios - beep and alarm, keyboard beep

Sve je to lijepo, ali ovo je poslovni laptop gdje se moras logirat sa kompanijskim accountom, nisam administrator sa svim ovlastima i ne mogu uci u BIOS bez admin lozinke koju nemam.
Pa bih ja sad trebao kontaktirat IT da odnesem nekomu negdje fizicki da mi to preprave sto je opcenito gnjavaza, a pogotovo u vrijeme Covida. Pod uvjetom da uspijem uvjerit IT da je to problem vrijedan ispravljanja.
No opcenito - prvi put u zivotu da mi se tipkovnica buni da "prebrzo tipkam", ne ocekujem na laptopu od $2000+ koji je u ostalim aspektima odlican, i tipke su iznadprosjecne za laptop.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice