Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina star

poruka: 4
|
čitano: 8.151
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina star".
15 godina
offline
Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina star

koja marketinška ujdurma! izdali nadogradnje za oba papka koji nisu kupovali svaki novi model, a "stare" frknuli. bila bi zanimljiva iskustva te dvojice, nakon devet godina uporabe te naprave (i socijalna, ne samo tehnička). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 5 hvala 0
8 godina
offline
Re: Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina
Ajar:

Šalu na stranu, komentar ti je na razini nadrkanog tinejdžera.

Ovaj potez Applea pokazuje da njihova cijena nije prevelika. Što god mislio sa svojim kineskim smećem…
Ja rekoh
11 godina
offline
Re: Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina

Nije tu rijec samo o mobitelima koji se habaju relativno brzo, nego o ipad uređajima. I dalje su OK, gledaš netflix, YT, malo web za prije spavanja... (npr iPad air iz 2013)

John Doe
13 godina
online
Izdane sigurnosne nadogradnje za devet godina star

Kada se samo sjetim (prošle godine viđeno) kako penzići imaju mobitele iz prošlog tisućljeća, istina ne sa ovakvim OSovima, ovo je još jedan Ogroman + za !

Ako bi me netko (    I ekipa) probali pokušati demantirati i/ili nešto slično, samo ću pridodati činjenice dekadama prisutne, kada neki brandovi prošlogodišnjim flagship modelima iduće nisu davali upgrade na novu verziju OSa, a pitam se postoji li uopće podrška za takve mobilne gadgete, ili uopće nisu više živi ?! Da mi je vidjeti Samy Note II sa urednom nadogradnjom na koju ono (realno) verziju androida četri, pet ili moguće šešt ?!?! 

ATJ Lučko
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice