Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen

poruka: 3
|
čitano: 1.358
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen".
10 godina
offline
Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen

 

 

90 minuta tjedno GPS za prosječnog korisnika mi izgleda jako malo. Pa, jedno trčanje  je barem pola sata do 1h. Kamo li druge aktivnosti na otvorenom.

Panzerkampfwagen.d-ZG.Hard work, pays off.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
offline
Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen

Hm, a meni je sat i nonstop na bluetoothu. Doduše neznam dali se bluetooth deaktivira kad samo stoji na ruci dok ne alarmira poruke, notifikacije i pozive...
Što se tiče GPS.a, to u biti rješava smartphone, a prosljeđuje opet tim bluetoothom. Kad su oboje na gps-u, ovaj (moj je samsung) se zblesira pa vidi da trčim, ali misli da sam na mjestu na pokretnoj traci.
No dobro, nek se spusti autonomija na tjedan dana. Uvrh glave.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.11.2019 2:55 (overhaul).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Honor MagicWatch 2 službeno predstavljen

Ne deaktivira se, novije verzije bluetootha odu u low energy mod i povremeno se syncaju, ali je veza zapravo "konstantno neprekinuta", što opet ovisi o tome kaj se smatra pod neprekinutom.

Kod bluetootha je to sve dok su uređaji upareni.

Ali potrošnja energija kod low energy bluetootha je fakat jako malena, kaj mogu potvrditi iz svog primjera, jer imam smartwatch s nepunjivom baterijom - cca. 500 mAh (vjerovatno i dosta manje) i može ziher s konstantnim bluetoothom izdržati deklariranih dvije godine, jer je zapravo ekran 90% potrošnje, a imam FSTN, tj. nije to ni ekran, a na normalnim smartwatchovima je bluetooth zapravo totalno zanemarivi dio potršnje, samo soc i ekran.

 

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice