GSC odabrao igrače umjesto ulagača, ništa od NFT-a

poruka: 2
|
čitano: 12.428
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "GSC odabrao igrače umjesto ulagača, ništa od NFT-a".
15 godina
neaktivan
offline
GSC odabrao igrače umjesto ulagača, ništa od NFT-a

Igrači koji kupuju igru po najvišoj cijeni, a da nije još ni izašla, dakle koji toliko ulažu i očekuju, valjda imaju pravo da se toliko uzbuđuju oko tih detalja.
Ja se u tome držim neutralno. Igrači trebaju ulagačima i ulagači igračima. Mada na kraju sve plate igrači. Ja naginjem mišljenju da im treba dopustiti da zarade na tim egomanijacima sa viškom novca, da taj novac bar djelimično ulože u to da igra bude bolja. Mada bi onda i u slučaju problema plakanje bilo intenzivnije: "Toliko ste zaradili, a ja još uvijek vidim bugove i prejednostavne mape i svašta!"

Pa produkcija nekad dobije po prstima kad krene da zgrabi novac. I to je prirodno. Ako želiš novac, pretrpi malo bola. Da ne bude kao grlom u jagode. Svijet tako ne funkcionira. Dakle, traži se neki kompromis ili da bude predstavljeno, umotano u celofan, kao nešto prihvatljivo.
I to uzbuđenje oko toga kako će igra funkcionirati u tim kozmetičkim, praktično nebitnim detaljima, to je zanimljivo. Čovjek može da bude u tome, a može da bude i izvan toga.

 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
GSC odabrao igrače umjesto ulagača, ništa od NFT-a

Bojim se da gledam jos veci promasaj od cyberpunka2077. Zar je toliko tesko napraviti dobru/kvalitetnu igru koju bi svi kupili i igrali ? Cim sam vidio dokle su dovukli zahtjeve za pokretanje odmah mi se onaj crv sumnje uvukao u glavu. Generalno, za dobru igru grafika je najmanje bitna. Sada gledam sto dodatno izvode... No comment.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice