FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare

poruka: 5
|
čitano: 2.819
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare".
8 godina
odjavljen
offline
FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare

  ...

 
6 0 hvala 0
15 godina
offline
FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare

ak ovak nastavite, morali bute na krov firme montirati vjetrenjaču ili solarne naponske. i još bu vam došel revizor provjeriti da u podrumu ne uzgajate "industrijsku biljku", 1 vodoravno, sedam slova, drugo je "o". 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
offline
FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare

Mrcina za rudare 

 

Zato je puno njuškalo gpu-a, a ovdje se još promovira rudarenje. Valjda tko je išao na solarno ili na Islandu još rudare, kod nas je to prelivanje iz šupljeg u prazno. 

Festina lente
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
FSP Cannon 2000W - Mrcina za rudare

koja lobotomija.. ili za one kojima je matematika neka strana riječ.. :)

3.500kn za 2kw.. wow!

pa ovako, to je desetak prosječnih napajanja (pristojnih), dok je cca 20-30 jeftikanera (koji bi usporedbe radi, mogli pogoniti toliko gpu-rudara i više.. s recimo 5kw ukupno, na prste izračunato).

no svaku robu treba reklamirati, naći će se pacijent, možda čak i upgrade model s ledicama u rgbu..  na akciji samo 3.999,90 .. :))

naravno, siroti rudari, oni iz knjige lesmizerablesi ili viktorijanske engleske.. su siroti, pa izdvoje tu crkavicu nebi li nekako zaradili za život, nakon toga im još samo nedostaje računalo i par paleta gpua, priključak za elektru kao i krov nad glavom (klimatiziran).. i kad tako teško izrudaren novac stave u džep, primjete još jedno fizikalno svojstvo, lako stane (zarada) u odnosu na uloženo.. što bi se inače nazvalo deficit, ali pošto im je matematika strana, sretni idu dalje u vikotrijanskom stilu.. :))

 

nego, kad već spominjemo bugovce, prisjećam se malware incidenta, monitor-a, i blagonaklonosti uredništva prema kolegama.. koji su ipak počinili kazneno djelo :) .. no o tome se ne piše, ne pita? .. zašto? nije valjda neki zajednički interes iznad interesa puka i ideala pravne države :))

-provjerava li itko neke siteove, npr jesu li ispod haube osim šarenih sličica i mineri?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
5 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice