Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travnju

poruka: 4
|
čitano: 5.366
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travnju".
16 godina
online
Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travnju

Zakon :D Podržao early access, igrao sat vremena, jako mi se dopao temelj te sam obrisao i strpljivo čekao jer si ne volim pokvariti igre dok su u razvoju. Uglavnom, iako nisu iste igre, pomalo je atmosferom i duhom vukla na Freelancer.
A da li će uspjet ili ne ovisi da li su sredili balans jer se ljudi uglavnom bunili na skaliranje neprijatelja i što unlock nekog super weapona malo znači jer brzo postane slabije od nekih common. To se dugo vuklo pa je i review score pao no onda se digao tako da, nadam se, ipak to neće biti slučaj u 1.0.

EDIT: Tko misli igrati, igra od 20.2. ide na finalnu cijenu koja će biti 49.99eur.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2023 20:43 (Lovac).
Moj PC  
2 0 hvala 3
10 godina
offline
Re: Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travn
Prvi dio je izvanredna igra. Uživao ko nikad.
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
offline
Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travnju

Prvi dio je dosta dobar. A nista, valja uzet i dvojku. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
online
Everspace 2 pred dovršetkom, igramo ga u travnju

Evo izašla iz EA, hrpetina stvari dodana i poboljšana. Doslovno samo pokrenuo, ali sutra popodne rokamo svemirom. Dobre reakcije i kritike i igrača, pa tko traži neki post-Freelancer fix, navalite (hint: više "diablo u svemiru" no feel je jako sličan).

Kontrole odlične i responzivne. Optimizacija, na 1440p sve postavke epic (uključujući AA) mooože 120FPS lock uz pokoji dip na 110-115. Ali onda stavite DLSS quality, apsolutno nikakve razlike i full lock uz GPU usage 50-80% na 3080TI. Trgovanje standard, kupuj jeftino, prodaj skupo. Nadogradnja broda, oružja. S time da ovdje imate leveling sustav pa nadograđujete i pointsima. "Devices" koji su ovdje praktički mega-spellovi s većim cooldownom. Loot, craft, istraživanje, lagana space-synth glazba, baš onako taman.

EDIT: Nakon dodatnih 6 sati, uz RE4 Remake, meni najbolja igra ove godine. Nisam puno igrao EA jer sam vidio da bude potencijala (da si ne spoilam) i sad su me final releaseom totalno iznenadili. Loot sustav je super ispunjujući; kao što u ARPG-ima imamo helmet, torso, boots i sl., tako ovdje ima ekvivalent na svemirskom brodu. Odlično istraživanje lokacija gdje morate paziti na zamke, riješiti neki lakši puzzle da biste spustili container shield i došli do voljenog loota, mining sustav koji nije zamoran (čitaj dođi do kristala, željeza etc. i ROKAJ), mini igre tipa našao miniran asteroid i treba oko njega u zadanom vremenu aktivirati sve eksplozive i kupiti rudu za craftanje. Da i toga ima!, kao u svakom dobrom RPG-u, postoji "rastavljanje?" nepotrebnih predmeta + što ste našli/rudarili za kreaciju novih čudesa itd. No nije sve natrpano, glavnina je i dalje, prekrasno prostranstvo, istraživanje i combat (igra zbilja izgleda nevjerojatno u pokrenu). Ima još nekih sitnica i side contenta, ali želim da sami nađete

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.4.2023 14:25 (Lovac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice