Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

poruka: 141
|
čitano: 74.371
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?".
14 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
Bilal kaže...

kada je Trump zadnji puta izustio istinu? Misli li ponovno lagati o izbornoj krađi na Twitteru? Neka mu, i to je sloboda govora…

 

Jedino ko je lagao o izbornoj krađi čak 4 godine poslije izbora je Killary, samo što je njene laži forsirala ova sekta koja je Trumpa cenzurirala... A većina tih sektaša su (javno dostupna informacija) donatori demokratske kampanje...

 

Da ne govorim o ostalim stvarima koje su cenzurisane na twitteru i pokazale se kao laži (vidi čuda, nije istina ono što twitter kaže nego upravo suprotno), kao na primjer laptop "pedinog" sina, koji je bio "ruska dezinformacija", a na kraju je ispalo...

 

Vidim ovdje lokalni wokeri pričaju o nekoj manipulaciji, a nisu ni svjesni da su sami izmanipulisani od nekih puno moćnijih igrača...

 
Ovo naravno nije primjer manipulacije kombiniranjem informacija, poluinformacija i čistih dezinformacija 

Boga ti, šta ti to wokeri znači?

 Sta je najgore, ili najbolje, Trump uopce nista kapitalno nije kriv.

 

Jel' ga raja fer end skver izabrala, pa i maknula? Eto ljepota festivala demokracije. Da je bio Hitler, nije.

 

Pozdarija u toj poredbi je što se nasuprot Trumpa predstavlja neka imaginarno fantastična Amerika koja eto nema ni grama putra na glavi. A makni Trumpa, jad i čemer kapitalističkog imperijalizma sa pokrićem u nuklearnom arsenalu sa svom svojom bijedom rasizma, seksizma, mačoizma i degenerizma.

 

Silovali su i prije Trumpa, crne Amere i dan danas "korektno" nazivaju Afroamerikancima mada Afrike nisu vidli 200 godina. Herceg Hrvat? Čobano Slavonac? Sam' nek sjedi odpozadi autobusa, šmrče krek i glumi gangstere i kriminalce.

 

Trumpova nesreća je što je imao alat ala Tviter, vrag mu nije dao mira pa je baljezgao i srao, pitanje što bi ostali srali pred 40 ili 50 godina u doba "normalnog rasizma" da su imali takvo što.. al da je sravnio neku drzavu zbog korumpiranih obavjestajnih informacija - bome nije. Ne treba ga branit zbog njega, govno kao i ostali, ali treba rec da su i ostali govna i da je na 300 metara konca tri metra za halalit.

 
Gle, da je samo bio cirkusant, moron i gnjus, sve bi bilo super... Trump je politikom zatezanja globalnih napetosti pomaknuo Doomsday Clock na 100 sekundi do ponoći... nije znao kako započeti novi rat (nešto je traljavo pokušavao s Iranom i Venecuelom i između Izraela i Arapa) ali potrudio se da aktualni budu još krvaviji... Bidenu je namjerno ostavio sranje u Afganistanu, uništivši sve što su prethodne američke administracije postigle... je li Americi i svijetu trebao trgovački rat s Kinezima, isto se može raspravljati... poništio je masu progresivnih zakona na polju zaštite okoliša, i dao novi poticaj fosilnoj industriji koja ga je prethodno zato i progurala - jel se sjećaš tko mu je bio prvi državni tajnik?... to je ono što mi na prvu loptu o njemu pada na pamet, ima još valjda...

A jel bi u drugom mandatu prešišao Hitlera, to na sreću nećemo doznati.

 Tvoj odg nisam vidio do sad.

 

Probajte shvatiti da je Amerika i prije dolaska Trumpa bila rasisticka monopolisticka seksisticka i govnarska zajednica. Zene se siluje i hvata za picke desetljecima, vidimo da izlaze slučajevi iz doba "popuši predsjedniku" maltene svako malo, rasizam je sastavni dio stvaranja te drzave, kad bi nabrojali sve kile putra koje precjednici takve drzave imaju na glavi, trebala bi cisterna za to sve pokupiti.

 

Najjaci su pa si mogu.

 

Trump je po cemu onda tolika iznimka da ga lokalna balkanska inteligencija naziva "umalo pa Hitler"??

 

Hitler je gnjusoba maxima iza kojeg stoji desetine milijuna leševa. Jel Trump Hitler? Koji kurac? Šta su onda svi ostali koji su gori od Trumpa ala Sadam i ekipa ako nema goreg od Trumpa (Hitlera).

 

Ne zato što se Trumpa smrada treba obraniti vec zato sto se takvim imbecilnim poredbama umanjuje nacifašizam pa se ostala govna lakše gutaju. Da je Trump ostao 5 mandata na vlasti, ne bi bilo takvog razmjera štete kao iza Hitlera. Židovi, Romi, gejevi i nepodobni koju su tada u Njemačkoj i Europi stajali na kolodvorima, sigurno bi radije Trumpa, pa i 72 Trumpa prije Hitlera, stoga čemu takvi kvantni skokovi jednačenja. 

 

Pored Vidovic Kristo i Plenki je super pa ajmo radije Plenkija. Jel vam to ta fora? Sto je Kristo vece zlo, lakse cemo pojest i Plenkijevo vece zlo? Uzme mi punjač, al ostavi kabel, joj joj kako su dobri i pošteni?

 

Al treba imat mjeru i u nabacivanju atributa. Nije Trump Hitler, nije ni blizu. Cijela Amerika je bolesna od lokalne vatrogasne postrojbe pa sve do vrha bio na vrhu Trump ili Dump, al nije Hitler. No.

 

Zato se rađaju Zukiji, Bezosi, Muski kojima raja fafa kitu, spasitelji slobode, bogovi pravde, gospodari sudbe sa bilijardama dok je budalama problem numero uno ima li netflix 6 ili 7 pedera u seriji. Al sad će Musk sa trilijunom biti garant slobode govora, samo što nije, Bezos će radnicima plaćat dental plan a Zuki će čuvat privatne podatke.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
15 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Santana kaže...
wyks kaže...

E i ako ikoga zanima.

 

Musk je kupio Tviter iz slijedećih razloga:

 

1. Musk ima opsesiju sa šalama debelog klinca iz 7 razreda kojem je vrhunac komedije "no yor mum gej" pa te tuče ako se ne smiješ.

2. Musk, ponukan opsesijom šalama trinajstogodišnjaka religiozno prati i lajka Babylon Bee

3. Neke od šala koje je Musk lajkao su bile "koji si ti ono đender apaše helikopter ha ha ha"

4. Musk je u to vrijeme ljubovao Grimes - koja je sve što je trenutno trend na Twiteru, al u duši socijalist i pobornik sindikata i gej prava

5. U isto vrijeme dešavaju se tri iznimno bitna događaja za Muska:

 

 5.1. Grimes ga javno proziva zbog glupih šala

 5.2. Tviter bana Babylon Bee zbog pisanja o trangenderima

 5.3. Grimes počinje vezu sa Chelsea Maning - trandgender osobom koja je užasno kritična i prema Musku i prema sajtovima ala Bee

--------------

 

Nekada su muškići u 50ima nakon što uhvate ženu da jebe vrtlara kupili crvenu Korvetu kabriolet i kal it a dej.

 

Danas - eto, kupiš Tviter da bi vratio akaunt omiljenog "parodi" sajta.

 

Ko god misli da je ovo zbog fri spiča je debil. (Musk isto vjerojatno misli da to čini zbog fri spiča - jer ima bolesnu opsesiju da ga 13 godišnjaci nazivaju Toni Starkom, ali kao što vjetar u Korveti kabrioletu neće Zdravku vratiti ni kosu nit ženu, neće ni Musk donjet fri spič ugnjetavanom narodu svijeta.)

 

 Nemrem vjerovat da je ovaj događaj nekoga tolko pogodio.

Koji vrag je s glavom ?

 Čudi te da su uzroci globalnog socio-geo-političkog tektonskog poremećaja raspali brakovi, ljubavne afere i muški kompleksi?

 

Imamo cijelu posebnu jebenu vjeroispovijest zbog toga.

 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
BlueMax kaže...
Bilal kaže...

 To je daleko od problema nečije privatnosti. Pogledaj na primjer šta se dešava sa muškarcima koji rasturaju u ženskim sportovima...

 U isti koš trpaš totalno različite stvari. To sa sportom će na kraju Babe i slični rješavati. Ni prvi ni zadnji put da će ideja (jednakost spolova (ne ravnopravnost) i pravo izbora) pojesti samu sebe.

Ne vidim nikakvu korelaciju s tim ko će se za koga ženiti jer je to valjda uz želju i pristanak sviju kojih se tiče.

Kad smo već kod pripadnosti, mene više brine to što dajem novac za crkvu.

 Ne trpam ja ništa. To jest isti koš - LGBTQ+

15 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
ivan dragi kaže...

Zato se rađaju Zukiji, Bezosi, Muski

 Uh, ovi su totalno različiti.

 

Kao što svaka generacija ima svoje pop idole (Ko danas sluša N*Sync?) tako se mjenja i trend milijardera.

 

Smješno je gledati i naš forum - u kojem je kritika Jobsu bila poziv na blitzkrieg Apple fanboja, dok je danas Jobs gotovo nepoznat novoj generaciji fanboja.  (Iako naš forum malo odudara, jer fali priljev svježe krvi, pa nemamo ništa trentno novog, ali je bar trend u kojem je Ledgerov Joker bio toliki bog filma da su te bili spremni ubit na temi o preporukama filmova omlohavio.)

 

Musk djeluje u sferi koja je oprečna Zukiju i Bezosu. Jednako kao što je One Direction popularniji od N*Synca.

 

Ali, opet ljude zbunjuje kako to da ako generalno mrzimo milijardere - ne mrzimo/nismo mrzili Rotshilda nekad davno, Carnegija nekad davno, oil barone nekad malo manje davno, Gatesa u 80ima, ne mrzimo Jobsa/Bezosa u 2000/10 ima, ne mrzimo Zukija od 2010-15, i sada ne mrzimo Muska - ne mrzimo ga još, al se bliži kraj tome.

 

Kožna jakna - na pravoj osobi je svevremenski kul, na krivoj osobi je passe, lejm, krindž.

 

To je paradoks sebe - i ambicije svoga ja. Želiš bit Toni Stark, al ne želiš bit Lex Luthor.

 

Što želi prosječni ja? Bit uspješan, moćan, pametan, dobar bla bla bla - sve su to u jednom periodu bili i Gates i Bezos i Jobs i Zuki i Musk, ali neminovno postaju Anti-sve to.

Prosječna budala projecira svoje ambicije na "lutku" - a ta lutka je klusterfuck trenutnih trendova (ili plod neprirodne veze između današnjeg kul i nekog nostalgičnog kul).

 

Članak o Zukiju iz 2009. je bio o Zukijevom moćnom ingenioznom razjebavanju prijašnjeg kapitala - kao što je Sandro danas napiso članak da je Musk ingeniozno razjebo prijašnji kapital.

Čitatelji odrastaju, dolazi nova generacija koja želi posatati Musk - onaj koji razjebava staro ali je moćno!

 

Until the cycle repeats :D.

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
12 godina
neaktivan
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

Poruka mora sadržavati tekst!

 

 
2 0 hvala 0
12 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
O da, trpaš samo ne razumiješ. Koliko bi stotina godina transseksualci trebali nastupati u ženskim sportovima da uhvate broj slučajeva pedofilije dokazane katoličkoj crkvi? Znači par onik koji je iskoristilo rupe u propozicijama nekih sportskih natjecanja (što je i legalno) su problem cijele LBTQ... ili kako se već piše, zajednice a stotine tisuća slučajeva pedofilije u crkvi nije dovoljno da se ta organizacija parazita osudi i zabrani? Što neka lezbijka ima s transseksualcem koji nastupa u 200m leđno? Ako ćemo tebe (i mene) tako grupno osuđivati onda smo kao muškarci, heteroseksualci, Hrvati... krivi za sve što rade pojedinci iz ovih naših nabrojanih skupina? Ženski sportovi neće opstati bude li se tolerirao nastupanje bioloških muškaraca tako da će se to sigurno izregulirati. To su oni slučajevi (od mnogih) gdje ženama ne paše ravnopravnost pa pustimo njima nek to riješe.
3 godine
protjeran
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

Pa nije ni cudo da je Musk kupio twitter kad ima ovoliku podrsku 

 
0 0 hvala 0
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
BlueMax kaže...
Al Crane kaže...

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

 

Suzdržao bi se ovakvih izjava. Čovjek samo ima loš smisao za humor i družio se s osobama koje su kriminalno nastrane.

 ...

 
Pobogu! Gomila mentalnih stručnjaka je objavila zajedničku ekspertizu da je taj lik na poziciji najmoćnije osobe na svijetu opasan po čovječanstvo!

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
Bilal kaže...

kada je Trump zadnji puta izustio istinu? Misli li ponovno lagati o izbornoj krađi na Twitteru? Neka mu, i to je sloboda govora…

 

Jedino ko je lagao o izbornoj krađi čak 4 godine poslije izbora je Killary, samo što je njene laži forsirala ova sekta koja je Trumpa cenzurirala... A većina tih sektaša su (javno dostupna informacija) donatori demokratske kampanje...

 

Da ne govorim o ostalim stvarima koje su cenzurisane na twitteru i pokazale se kao laži (vidi čuda, nije istina ono što twitter kaže nego upravo suprotno), kao na primjer laptop "pedinog" sina, koji je bio "ruska dezinformacija", a na kraju je ispalo...

 

Vidim ovdje lokalni wokeri pričaju o nekoj manipulaciji, a nisu ni svjesni da su sami izmanipulisani od nekih puno moćnijih igrača...

 
Ovo naravno nije primjer manipulacije kombiniranjem informacija, poluinformacija i čistih dezinformacija 

Boga ti, šta ti to wokeri znači?

 Sta je najgore, ili najbolje, Trump uopce nista kapitalno nije kriv.

 

Jel' ga raja fer end skver izabrala, pa i maknula? Eto ljepota festivala demokracije. Da je bio Hitler, nije.

 

Pozdarija u toj poredbi je što se nasuprot Trumpa predstavlja neka imaginarno fantastična Amerika koja eto nema ni grama putra na glavi. A makni Trumpa, jad i čemer kapitalističkog imperijalizma sa pokrićem u nuklearnom arsenalu sa svom svojom bijedom rasizma, seksizma, mačoizma i degenerizma.

 

Silovali su i prije Trumpa, crne Amere i dan danas "korektno" nazivaju Afroamerikancima mada Afrike nisu vidli 200 godina. Herceg Hrvat? Čobano Slavonac? Sam' nek sjedi odpozadi autobusa, šmrče krek i glumi gangstere i kriminalce.

 

Trumpova nesreća je što je imao alat ala Tviter, vrag mu nije dao mira pa je baljezgao i srao, pitanje što bi ostali srali pred 40 ili 50 godina u doba "normalnog rasizma" da su imali takvo što.. al da je sravnio neku drzavu zbog korumpiranih obavjestajnih informacija - bome nije. Ne treba ga branit zbog njega, govno kao i ostali, ali treba rec da su i ostali govna i da je na 300 metara konca tri metra za halalit.

 
Gle, da je samo bio cirkusant, moron i gnjus, sve bi bilo super... Trump je politikom zatezanja globalnih napetosti pomaknuo Doomsday Clock na 100 sekundi do ponoći... nije znao kako započeti novi rat (nešto je traljavo pokušavao s Iranom i Venecuelom i između Izraela i Arapa) ali potrudio se da aktualni budu još krvaviji... Bidenu je namjerno ostavio sranje u Afganistanu, uništivši sve što su prethodne američke administracije postigle... je li Americi i svijetu trebao trgovački rat s Kinezima, isto se može raspravljati... poništio je masu progresivnih zakona na polju zaštite okoliša, i dao novi poticaj fosilnoj industriji koja ga je prethodno zato i progurala - jel se sjećaš tko mu je bio prvi državni tajnik?... to je ono što mi na prvu loptu o njemu pada na pamet, ima još valjda...

A jel bi u drugom mandatu prešišao Hitlera, to na sreću nećemo doznati.

 Tvoj odg nisam vidio do sad.

 

Probajte shvatiti da je Amerika i prije dolaska Trumpa bila rasisticka monopolisticka seksisticka i govnarska zajednica. Zene se siluje i hvata za picke desetljecima, vidimo da izlaze slučajevi iz doba "popuši predsjedniku" maltene svako malo, rasizam je sastavni dio stvaranja te drzave, kad bi nabrojali sve kile putra koje precjednici takve drzave imaju na glavi, trebala bi cisterna za to sve pokupiti.

 

Najjaci su pa si mogu.

 

Trump je po cemu onda tolika iznimka da ga lokalna balkanska inteligencija naziva "umalo pa Hitler"??

 

Hitler je gnjusoba maxima iza kojeg stoji desetine milijuna leševa. Jel Trump Hitler? Koji kurac? Šta su onda svi ostali koji su gori od Trumpa ala Sadam i ekipa ako nema goreg od Trumpa (Hitlera).

 

Ne zato što se Trumpa smrada treba obraniti vec zato sto se takvim imbecilnim poredbama umanjuje nacifašizam pa se ostala govna lakše gutaju. Da je Trump ostao 5 mandata na vlasti, ne bi bilo takvog razmjera štete kao iza Hitlera. Židovi, Romi, gejevi i nepodobni koju su tada u Njemačkoj i Europi stajali na kolodvorima, sigurno bi radije Trumpa, pa i 72 Trumpa prije Hitlera, stoga čemu takvi kvantni skokovi jednačenja. 

 

Pored Vidovic Kristo i Plenki je super pa ajmo radije Plenkija. Jel vam to ta fora? Sto je Kristo vece zlo, lakse cemo pojest i Plenkijevo vece zlo? Uzme mi punjač, al ostavi kabel, joj joj kako su dobri i pošteni?

 

Al treba imat mjeru i u nabacivanju atributa. Nije Trump Hitler, nije ni blizu. Cijela Amerika je bolesna od lokalne vatrogasne postrojbe pa sve do vrha bio na vrhu Trump ili Dump, al nije Hitler. No.

 

Zato se rađaju Zukiji, Bezosi, Muski kojima raja fafa kitu, spasitelji slobode, bogovi pravde, gospodari sudbe sa bilijardama dok je budalama problem numero uno ima li netflix 6 ili 7 pedera u seriji. Al sad će Musk sa trilijunom biti garant slobode govora, samo što nije, Bezos će radnicima plaćat dental plan a Zuki će čuvat privatne podatke.

 
Očito da ti nije poznato šta je sve taj lik (Trump) na političkom planu progurao koliko je mogao. Ono što ga je u njegovom mizantropno/genocidnom putu susprezalo je to da SAD ipak nisu nekakva krizama razjebana međuratna Njemačka, nego postoje jaki administrativni mehanizmi koji ograničavaju samovolju pojedinaca - ono što oni kojima to smeta nazivaju Deep State.
Još ti nije jasno?

Promisli malo bolje, nakon što pročitaš ovo:
Under Trump, America's nuclear weapons industry has boomed - Los Angeles Times (latimes.com)
Trumpov izbor? Razmisli opet.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
15 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

Po meni najveći Trumpov "zločin" je rasplamsavanje najgoreg od Republikanske stranke koja se opet vratila progonu gejeva, manjina i abortusa; što je donekle bilo u zatišju za vrijeme Obame.

 

Problem je što druga strana ne postoji.

 

Demokrati uopće nisu druga opcija - već su danas samo verbalna opozicija koja na račun tvitova o gore-spomenutim temama daje dojam političke opozicije. Demsi već drugi put imaju sve 3 poluge vlasti ali još uvijek nisu federalizirali prava manjina, žena i geyeva.

 

Zašto?

 

Pa jer je to najlakši način za dobit izbore. To je već uigrana mafija u kojoj osoba A zagovara zabranu da narajca svoje birače, pa osoba B rajca svoje birače borbom protiv zabrane, a u biti osoba A i B su iste osobe.

Dementna Feinstein je Grahamu zahvalila na festivalu demokracije kad su zabranitelji pobačaja dobili svoju prvakinju u Vrhovnom sudu.

Jedina razlika je da Demsi neće zabraniti neka ljudska prava, pa ih to u ovom ciničnom svijetu čini marginalno boljim.

 

Ciklus je u biti genijalan.

 

Da je pravde, jedna bombom raznesena noga djeteta iz Jemena/Iraka/Libije vrijedi više od života svih političara iz USA i da upotrijebim citat Madeline Albright - to je cijena koju smo spremni platiti.

 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
3 godine
protjeran
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Kralju, samo se ti nastavi boriti. Ni dalje mi nije jasno o kakvoj majici baljezgas. Upravo ovo prozivanje svih neistomisljenika da su neofasisti/neonacisti, supremacionisti, ovo, ono.. je nesto cega bi sad trebalo biti manje na twitteru :) puno generaliziras..

5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
wyks kaže...

Po meni najveći Trumpov "zločin" je rasplamsavanje najgoreg od Republikanske stranke koja se opet vratila progonu gejeva, manjina i abortusa; što je donekle bilo u zatišju za vrijeme Obame.

 

Problem je što druga strana ne postoji.

 

Demokrati uopće nisu druga opcija - već su danas samo verbalna opozicija koja na račun tvitova o gore-spomenutim temama daje dojam političke opozicije. Demsi već drugi put imaju sve 3 poluge vlasti ali još uvijek nisu federalizirali prava manjina, žena i geyeva.

 

Zašto?

 

Pa jer je to najlakši način za dobit izbore. To je već uigrana mafija u kojoj osoba A zagovara zabranu da narajca svoje birače, pa osoba B rajca svoje birače borbom protiv zabrane, a u biti osoba A i B su iste osobe.

Dementna Feinstein je Grahamu zahvalila na festivalu demokracije kad su zabranitelji pobačaja dobili svoju prvakinju u Vrhovnom sudu.

Jedina razlika je da Demsi neće zabraniti neka ljudska prava, pa ih to u ovom ciničnom svijetu čini marginalno boljim.

 

Ciklus je u biti genijalan.

 

Da je pravde, jedna bombom raznesena noga djeteta iz Jemena/Iraka/Libije vrijedi više od života svih političara iz USA i da upotrijebim citat Madeline Albright - to je cijena koju smo spremni platiti.

 

 
Iskreno mislim da inače imaš odlične tekstove, ali ovo podebljano je bulšit. I najmračniji konzervativci poput Reagana, Nixona, ex-CIA šefa do guše u naftu ogrezlog Busha seniora i poluretardiranog juniora ne mogu se mjeriti s malicioznim patološkim psihozama koje je poticao Trump. I Putin je bio savršeno spokojan dok je njegov pulen bio na poziciji. Na kraju su se njihovi ciljevi mogli artikulirati u nekakve geostrategije, za razliku od destruktivnog kaosa koji je gurao oranž mizantrop fokusiran jedino na sebe.
Američki (i šire) izbori se ne dobivaju manipulacijama glasača koji si i onako misle što žele, nego u kombinaciji s gerrymanderingom - prekrajanjem izbornih jedinica, zahvaljujući čemu apsolutna većina gubi pred pažljivo dizajniranim izbornim okruzima (Trump nikad nije imao apsolutnu većinu).





Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
16 godina
neaktivan
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

tama čitam post...i na dijelu sam refrena gdje se japanac rokne iz pištolja Live na svirci made in Japan

 

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
 
1 1 hvala 0
15 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
Iskreno mislim da inače imaš odlične tekstove, ali ovo podebljano je bulšit. I najmračniji konzervativci poput Reagana, Nixona, ex-CIA šefa do guše u naftu ogrezlog Busha seniora i poluretardiranog juniora ne mogu se mjeriti s malicioznim patološkim psihozama koje je poticao Trump. I Putin je bio savršeno spokojan dok je njegov pulen bio na poziciji. Na kraju su se njihovi ciljevi mogli artikulirati u nekakve geostrategije, za razliku od destruktivnog kaosa koji je gurao oranž mizantrop fokusiran jedino na sebe.

Američki (i šire) izbori se ne dobivaju manipulacijama glasača koji si i onako misle što žele, nego u kombinaciji s gerrymanderingom - prekrajanjem izbornih jedinica, zahvaljujući čemu apsolutna većina gubi pred pažljivo dizajniranim izbornim okruzima (Trump nikad nije imao apsolutnu većinu).

 Hvala, al baš to i i jest ono što ističem.

 

Politika nije samo mjerenje, rezultat, zakoni i sl.

 

Trump je uspio nešto što nije uspjelo mnogima prije njega. McCain i Romney su baš failali jer se masa republikanaca nije povezala sa tim fejk uljuđenim nastupom, dočim nisu ni uspjeli pokrenuti ekstremiste.

 

Gledaj naše izbore - Karamarko je u vladi imao HČSP i HRAST - pa je Plenki to potjerao i dalje ima vlast.

Toga baš i nema u USA.

 

Uzmi ovo u obzir:

 

TRUMP je jedini GOP predsjednik koji je uspio dobiti VIŠE glasova od prijašnjih izbora, al je izgubio.

 

Što ti to govori:

 

1. Uspio je dobiti pobornike

2. Ali su bili toliko radikalni da je opozicija reagirala.

 

To je opasno. A na temelju čega ih je dobio?

 

1. Nije politikom na federalnoj razini - jer su sve njegove odluke bile usmjerene prema biznisu i prema situacijama koje uopće ne dotiću prosječnog Amerikanca

2. Dobio ih je na lokalnoj razini jer je masa radikala ušla u lokalnu vlast koja danas kroji državne zakone o pobačaju itd.

 

Evo ti podaci o glasanju manjina

Vidiš da je Clinton dobio 90-ih iako je baza crnačkih glasova bila manja, dok je Obama dobio na račun njihovih glasova.

 

A u 90-im smo imali najveće rasne nemire.

 

You can fall for chains of silver you can fall for chains of gold You can fall for pretty strangers and the promises they hold
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Kralju, samo se ti nastavi boriti. Ni dalje mi nije jasno o kakvoj majici baljezgas. Upravo ovo prozivanje svih neistomisljenika da su neofasisti/neonacisti, supremacionisti, ovo, ono.. je nesto cega bi sad trebalo biti manje na twitteru :) puno generaliziras..

 
Dakle majice s likom DT-ja nose osvjedočeni i samopriznati neofašisti/neonacisti, supremacionisti, ovo-ono i takvi degenerici... i neki među njima se prave da im nije jasno u kakvom su se društvu našli, jadni se braneći kako je njihov tobože najveći grijeh neistomišljenje s altruističkim i humanitarističkim idealima modernog doba, jer zna se mišljenje je sveta krava demokracije premda se zna i ona poslovica o mišljenju, i čim imaš mišljenje to vrijedi suhog zlata a ne onog što ispadne kroz poslovični ekvivalent (da ne velim - govno).
Nije generalizacija da je Biden vojnom intervencijom sjebao Miloševićevu ultranacionalističku politiku, koju bi oranž kretino podupro. Onaj "senilni perverzni Biden", znaš. Kralju.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
16 godina
neaktivan
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

puno mrcvarite jednu te istu globalnu materiju.

ja sam to prije 5-6g jednostavno sročio... (inače sam slobodarskog duha... ne baš preveć liberalan,ali jebem majčicu po sred gubice konzervama)...

 

svoju djecu bih ostavio na čuvanje?

8 susjedu pederu
2 susjedu rvatini domoljubu
0 urednicima BUG-a
expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2022 16:30 (torrente).
 
3 1 hvala 0
3 godine
protjeran
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Kralju, samo se ti nastavi boriti. Ni dalje mi nije jasno o kakvoj majici baljezgas. Upravo ovo prozivanje svih neistomisljenika da su neofasisti/neonacisti, supremacionisti, ovo, ono.. je nesto cega bi sad trebalo biti manje na twitteru :) puno generaliziras..

 
Dakle majice s likom DT-ja nose osvjedočeni i samopriznati neofašisti/neonacisti, supremacionisti, ovo-ono i takvi degenerici... i neki među njima se prave da im nije jasno u kakvom su se društvu našli, jadni se braneći kako je njihov tobože najveći grijeh neistomišljenje s altruističkim i humanitarističkim idealima modernog doba, jer zna se mišljenje je sveta krava demokracije premda se zna i ona poslovica o mišljenju, i čim imaš mišljenje to vrijedi suhog zlata a ne onog što ispadne kroz poslovični ekvivalent (da ne velim - govno).
Nije generalizacija da je Biden vojnom intervencijom sjebao Miloševićevu ultranacionalističku politiku, koju bi oranž kretino podupro. Onaj "senilni perverzni Biden", znaš. Kralju.

moras prihvatiti da na svim stranama postoje debili.. opet napadas druge, a ignoriras lose strane svojih, ne moze se tako voditi rasprava.. (koja stvarno nema veze s temom, mislim ono, milosevica si uvukao u temu o twitteru??)

hvala bogu pa ce sad twitter biti bolje mjesto :)

14 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
Bilal kaže...

kada je Trump zadnji puta izustio istinu? Misli li ponovno lagati o izbornoj krađi na Twitteru? Neka mu, i to je sloboda govora…

 

Jedino ko je lagao o izbornoj krađi čak 4 godine poslije izbora je Killary, samo što je njene laži forsirala ova sekta koja je Trumpa cenzurirala... A većina tih sektaša su (javno dostupna informacija) donatori demokratske kampanje...

 

Da ne govorim o ostalim stvarima koje su cenzurisane na twitteru i pokazale se kao laži (vidi čuda, nije istina ono što twitter kaže nego upravo suprotno), kao na primjer laptop "pedinog" sina, koji je bio "ruska dezinformacija", a na kraju je ispalo...

 

Vidim ovdje lokalni wokeri pričaju o nekoj manipulaciji, a nisu ni svjesni da su sami izmanipulisani od nekih puno moćnijih igrača...

 
Ovo naravno nije primjer manipulacije kombiniranjem informacija, poluinformacija i čistih dezinformacija 

Boga ti, šta ti to wokeri znači?

 Sta je najgore, ili najbolje, Trump uopce nista kapitalno nije kriv.

 

Jel' ga raja fer end skver izabrala, pa i maknula? Eto ljepota festivala demokracije. Da je bio Hitler, nije.

 

Pozdarija u toj poredbi je što se nasuprot Trumpa predstavlja neka imaginarno fantastična Amerika koja eto nema ni grama putra na glavi. A makni Trumpa, jad i čemer kapitalističkog imperijalizma sa pokrićem u nuklearnom arsenalu sa svom svojom bijedom rasizma, seksizma, mačoizma i degenerizma.

 

Silovali su i prije Trumpa, crne Amere i dan danas "korektno" nazivaju Afroamerikancima mada Afrike nisu vidli 200 godina. Herceg Hrvat? Čobano Slavonac? Sam' nek sjedi odpozadi autobusa, šmrče krek i glumi gangstere i kriminalce.

 

Trumpova nesreća je što je imao alat ala Tviter, vrag mu nije dao mira pa je baljezgao i srao, pitanje što bi ostali srali pred 40 ili 50 godina u doba "normalnog rasizma" da su imali takvo što.. al da je sravnio neku drzavu zbog korumpiranih obavjestajnih informacija - bome nije. Ne treba ga branit zbog njega, govno kao i ostali, ali treba rec da su i ostali govna i da je na 300 metara konca tri metra za halalit.

 
Gle, da je samo bio cirkusant, moron i gnjus, sve bi bilo super... Trump je politikom zatezanja globalnih napetosti pomaknuo Doomsday Clock na 100 sekundi do ponoći... nije znao kako započeti novi rat (nešto je traljavo pokušavao s Iranom i Venecuelom i između Izraela i Arapa) ali potrudio se da aktualni budu još krvaviji... Bidenu je namjerno ostavio sranje u Afganistanu, uništivši sve što su prethodne američke administracije postigle... je li Americi i svijetu trebao trgovački rat s Kinezima, isto se može raspravljati... poništio je masu progresivnih zakona na polju zaštite okoliša, i dao novi poticaj fosilnoj industriji koja ga je prethodno zato i progurala - jel se sjećaš tko mu je bio prvi državni tajnik?... to je ono što mi na prvu loptu o njemu pada na pamet, ima još valjda...

A jel bi u drugom mandatu prešišao Hitlera, to na sreću nećemo doznati.

 Tvoj odg nisam vidio do sad.

 

Probajte shvatiti da je Amerika i prije dolaska Trumpa bila rasisticka monopolisticka seksisticka i govnarska zajednica. Zene se siluje i hvata za picke desetljecima, vidimo da izlaze slučajevi iz doba "popuši predsjedniku" maltene svako malo, rasizam je sastavni dio stvaranja te drzave, kad bi nabrojali sve kile putra koje precjednici takve drzave imaju na glavi, trebala bi cisterna za to sve pokupiti.

 

Najjaci su pa si mogu.

 

Trump je po cemu onda tolika iznimka da ga lokalna balkanska inteligencija naziva "umalo pa Hitler"??

 

Hitler je gnjusoba maxima iza kojeg stoji desetine milijuna leševa. Jel Trump Hitler? Koji kurac? Šta su onda svi ostali koji su gori od Trumpa ala Sadam i ekipa ako nema goreg od Trumpa (Hitlera).

 

Ne zato što se Trumpa smrada treba obraniti vec zato sto se takvim imbecilnim poredbama umanjuje nacifašizam pa se ostala govna lakše gutaju. Da je Trump ostao 5 mandata na vlasti, ne bi bilo takvog razmjera štete kao iza Hitlera. Židovi, Romi, gejevi i nepodobni koju su tada u Njemačkoj i Europi stajali na kolodvorima, sigurno bi radije Trumpa, pa i 72 Trumpa prije Hitlera, stoga čemu takvi kvantni skokovi jednačenja. 

 

Pored Vidovic Kristo i Plenki je super pa ajmo radije Plenkija. Jel vam to ta fora? Sto je Kristo vece zlo, lakse cemo pojest i Plenkijevo vece zlo? Uzme mi punjač, al ostavi kabel, joj joj kako su dobri i pošteni?

 

Al treba imat mjeru i u nabacivanju atributa. Nije Trump Hitler, nije ni blizu. Cijela Amerika je bolesna od lokalne vatrogasne postrojbe pa sve do vrha bio na vrhu Trump ili Dump, al nije Hitler. No.

 

Zato se rađaju Zukiji, Bezosi, Muski kojima raja fafa kitu, spasitelji slobode, bogovi pravde, gospodari sudbe sa bilijardama dok je budalama problem numero uno ima li netflix 6 ili 7 pedera u seriji. Al sad će Musk sa trilijunom biti garant slobode govora, samo što nije, Bezos će radnicima plaćat dental plan a Zuki će čuvat privatne podatke.

 
Očito da ti nije poznato šta je sve taj lik (Trump) na političkom planu progurao koliko je mogao. Ono što ga je u njegovom mizantropno/genocidnom putu susprezalo je to da SAD ipak nisu nekakva krizama razjebana međuratna Njemačka, nego postoje jaki administrativni mehanizmi koji ograničavaju samovolju pojedinaca - ono što oni kojima to smeta nazivaju Deep State.
Još ti nije jasno?

Promisli malo bolje, nakon što pročitaš ovo:
Under Trump, America's nuclear weapons industry has boomed - Los Angeles Times (latimes.com)
Trumpov izbor? Razmisli opet.

Sedamdeset milijuna ljudi u državi je glasalo za tog manijaka na ovim zadnjim izborima. Pa nije ih Trump tjerao noževima. Pa se pitaj kako je takav moron uopce dosao na vlast i koji se sve splet okolnosti morao odigrati da bi on postao Potus. Skrecu udesno desetljecima, Trump je tada snimao filmove i sasma benigno hvatao zene za spolovila financirajući kampanje i ovima i onima.

 

Jebeš konsenzus na način, ajd da ti umjesto 15cm, zabijem nož na 7.5, da se nađemo na pola.. pa za par godina, nož dakle na 7.5, ajmo sad tražit nož na 18cm, samo tražimo 3, baš amo demokraticni i pristat cemo na konsenzus od 12 i pol. Trump je došao na vlast kad je nož bio na 40cm. Trazio je jos 10cm pa je nastao problem. Ali, zaboravljamo da je noz vec bio na 40cm i da bi raji bilo ok da je trazio malo manje ubadanje.

 

Fokusiranjem na Trumpa činiš medvjeđu uslugu onima koji nekog vraga u toj Americi vrijede. Nisu to demokrati, mozda manji dio navedenih i jest među demokratima, tamo negdje ispod tepiha, ali daleko je to od mainstrema.

 

Trumpa treba koliko je moguće ignorirati jer je živ dok je tema, a dok je tema raja će prihvaćati ta 3cm uboda jer "bolje 3 nego 10". Nož treba počet vadit van, a ne pristajati na 1, 2 ili 3cm zbog straha od 10cm.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
16 godina
neaktivan
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

Trumpinjo je u suštini naš čojek iz mase... daj_pičke, mc donalds splačina, malo brlje i kurčenje na kubik.

to ti je isto, kada ja pitam ljude....jesi gledao na Dokutv dokumentarac o filistejcima koji su napali egipat....a ovaj, sav masan od bureka kaže...

- a...jebo te bog, gledam pink i parove influensera

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
 
0 1 hvala 0
12 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...

 

Suzdržao bi se ovakvih izjava. Čovjek samo ima loš smisao za humor i družio se s osobama koje su kriminalno nastrane.

 ...

 
Pobogu! Gomila mentalnih stručnjaka je objavila zajedničku ekspertizu da je taj lik na poziciji najmoćnije osobe na svijetu opasan po čovječanstvo!

 Boldao sam "incestuozni pedofil" i moj post se odnosi na to. I Hitler je bio opasan po čovječanstvo pa opet nije bio incestuozni pedofil.

Kad nekoga ideš okarakterizirati i koristiš rekla/kazala onda i ono što je dokazivo dolazi u pitanje. 

12 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
torrente kaže...

puno mrcvarite jednu te istu globalnu materiju.

ja sam to prije 5-6g jednostavno sročio... (inače sam slobodarskog duha... ne baš preveć liberalan,ali jebem majčicu po sred gubice konzervama)...

 

svoju djecu bih ostavio na čuvanje?

 Ovo mi BACA na onu "Što bi da ti sin bude ?"

 

 

4 Lud
0 Peder
2 Golman
Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
BlueMax kaže...
Al Crane kaže...

 

Suzdržao bi se ovakvih izjava. Čovjek samo ima loš smisao za humor i družio se s osobama koje su kriminalno nastrane.

 ...

 
Pobogu! Gomila mentalnih stručnjaka je objavila zajedničku ekspertizu da je taj lik na poziciji najmoćnije osobe na svijetu opasan po čovječanstvo!

 Boldao sam "incestuozni pedofil" i moj post se odnosi na to. I Hitler je bio opasan po čovječanstvo pa opet nije bio incestuozni pedofil.

Kad nekoga ideš okarakterizirati i koristiš rekla/kazala onda i ono što je dokazivo dolazi u pitanje. 

 
Gle, lik pred očima čitavog svijeta drpa i žvali kćer još dok je curica bila, i priča kako bi ju "dejtao", kako je sexi, i slični lascivni komentari i radnje kojima javno ne "časti" čak niti prodavateljicu ljubavi iz inostranstva koju je oženio, i to nisu rekla-kazala nego fotke, videosnimci i stvari koje ispadaju iz njegovih usta... kako bi se to moglo okarakterizirati - otac godine? Bajdvej, ima on još četvero djece prema kojima nikad nije pokazivao takvu "naklonost".

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2022 1:31 (Al Crane).
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Kralju, samo se ti nastavi boriti. Ni dalje mi nije jasno o kakvoj majici baljezgas. Upravo ovo prozivanje svih neistomisljenika da su neofasisti/neonacisti, supremacionisti, ovo, ono.. je nesto cega bi sad trebalo biti manje na twitteru :) puno generaliziras..

 
Dakle majice s likom DT-ja nose osvjedočeni i samopriznati neofašisti/neonacisti, supremacionisti, ovo-ono i takvi degenerici... i neki među njima se prave da im nije jasno u kakvom su se društvu našli, jadni se braneći kako je njihov tobože najveći grijeh neistomišljenje s altruističkim i humanitarističkim idealima modernog doba, jer zna se mišljenje je sveta krava demokracije premda se zna i ona poslovica o mišljenju, i čim imaš mišljenje to vrijedi suhog zlata a ne onog što ispadne kroz poslovični ekvivalent (da ne velim - govno).
Nije generalizacija da je Biden vojnom intervencijom sjebao Miloševićevu ultranacionalističku politiku, koju bi oranž kretino podupro. Onaj "senilni perverzni Biden", znaš. Kralju.

moras prihvatiti da na svim stranama postoje debili.. opet napadas druge, a ignoriras lose strane svojih, ne moze se tako voditi rasprava.. (koja stvarno nema veze s temom, mislim ono, milosevica si uvukao u temu o twitteru??)

hvala bogu pa ce sad twitter biti bolje mjesto :)

 
Ti si taj koji je Trumpa i "senilnog Joea" uveo u priču ovdje, ja samo pokazujem da nije Biden onaj koji je senilan. I monstrumozan.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
12 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Osim lošeg humora sve ostalo su gluposti. Stavljanje slika na kojima kćer sjedi ocu na koljenima je promašeno.
Evo, branjenje Trumpa je novost u mom životopisu 😁
3 godine
protjeran
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...
zagarac_ kaže...
Al Crane kaže...

 
Gle, da je 1990tih u politici bio Trump a ne senilni Biden, i tvoja guzica bi vidjela balkanskih ratova.
Što se tiče podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, za to bi trebalo banirati sve Trumpove pristaše.
I znaš šta se kaže za mišljenje?

"da je moja baka imala gume, bila bi bicikla", svasta si rekao, a nista nisi rekao :)

dada, trumpove pristase zagovaraju promjenu spolova, LGBTxzywvasq+++ nebuloze, sazalijevaju se nad ljudima koji su osudeni za djecju pornografiju, itd...

ljudi pripremite kokice  

 
Šta, nikako ne želiš primijetiti čija je ono slika na Šešeljevoj trbušini? Da možda i ti nemaš takvu majicu?
Trump je incestuozni pedofil (opet slike koje ne želiš vidjeti), ratnohuškač, psihopat, moralna nakaza, politički slon u trgovini porculanom, i tako... ali problem je LGBT zajednica, ha?

Kakva seseljeva trbusina pobogu? Kakva te majica spopala 

Seselj sigurno dobro spava kad zna da postoje ljudi koje zanimaju te neke tetovaze koje spominjes

Jedino sto je bitno da su uplakani wokeri vec poceli gasiti svoje profile na twitteru, tako da drzimo se teme dok modovi ne krenu zakljucavati :)

 
Mileni, počeo si nešto seruckat po Bidenu, organoleptički potpuno neosjetljiv na septičku jamu zvanu Donald Trump.
Šta "kakva majica"? Ono što Trump ujedinjuje su

, rasistički bijeli supremacionisti, mizantropi, psihopati, sociopati i slični šljam ljudskog društva. I nisu tu tema nikakvi "uplakani wokeri" nego Muskovo preuzimanje, to ti je samo još jedna sociopatska projekcija iskrene mizantropije.

Kralju, samo se ti nastavi boriti. Ni dalje mi nije jasno o kakvoj majici baljezgas. Upravo ovo prozivanje svih neistomisljenika da su neofasisti/neonacisti, supremacionisti, ovo, ono.. je nesto cega bi sad trebalo biti manje na twitteru :) puno generaliziras..

 
Dakle majice s likom DT-ja nose osvjedočeni i samopriznati neofašisti/neonacisti, supremacionisti, ovo-ono i takvi degenerici... i neki među njima se prave da im nije jasno u kakvom su se društvu našli, jadni se braneći kako je njihov tobože najveći grijeh neistomišljenje s altruističkim i humanitarističkim idealima modernog doba, jer zna se mišljenje je sveta krava demokracije premda se zna i ona poslovica o mišljenju, i čim imaš mišljenje to vrijedi suhog zlata a ne onog što ispadne kroz poslovični ekvivalent (da ne velim - govno).
Nije generalizacija da je Biden vojnom intervencijom sjebao Miloševićevu ultranacionalističku politiku, koju bi oranž kretino podupro. Onaj "senilni perverzni Biden", znaš. Kralju.

moras prihvatiti da na svim stranama postoje debili.. opet napadas druge, a ignoriras lose strane svojih, ne moze se tako voditi rasprava.. (koja stvarno nema veze s temom, mislim ono, milosevica si uvukao u temu o twitteru??)

hvala bogu pa ce sad twitter biti bolje mjesto :)

 
Ti si taj koji je Trumpa i "senilnog Joea" uveo u priču ovdje, ja samo pokazujem da nije Biden onaj koji je senilan. I monstrumozan.

  procitaj malo bolje prethodne objave, pa vidi tko je sto pokazivao..

Nego, fkt se nadam da ovakve stvari vise nece biti cenzurirane na twitteru sad kad ga je Musk kupio 

12 godina
offline
Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?

Nije to novi trend. Još prije dvadeset godina su forsirali one koji donose medalje na uštrb ženstvenosti.

 
0 3 hvala 0
8 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
ante_etna kaže...

Nije to novi trend. Još prije dvadeset godina su forsirali one koji donose medalje na uštrb ženstvenosti.

 Ne znam kakve veze ima Janica sa tipom koji se sjetio da bi bio zensko i onda obarao rekorde u zenskom plivanju...

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
zagarac_ kaže...
ivan dragi kaže...
Al Crane kaže...
Bilal kaže...

kada je Trump zadnji puta izustio istinu? Misli li ponovno lagati o izbornoj krađi na Twitteru? Neka mu, i to je sloboda govora…

 

Jedino ko je lagao o izbornoj krađi čak 4 godine poslije izbora je Killary, samo što je njene laži forsirala ova sekta koja je Trumpa cenzurirala... A većina tih sektaša su (javno dostupna informacija) donatori demokratske kampanje...

 

Da ne govorim o ostalim stvarima koje su cenzurisane na twitteru i pokazale se kao laži (vidi čuda, nije istina ono što twitter kaže nego upravo suprotno), kao na primjer laptop "pedinog" sina, koji je bio "ruska dezinformacija", a na kraju je ispalo...

 

Vidim ovdje lokalni wokeri pričaju o nekoj manipulaciji, a nisu ni svjesni da su sami izmanipulisani od nekih puno moćnijih igrača...

 
Ovo naravno nije primjer manipulacije kombiniranjem informacija, poluinformacija i čistih dezinformacija 

Boga ti, šta ti to wokeri znači?

 Sta je najgore, ili najbolje, Trump uopce nista kapitalno nije kriv.

 

Jel' ga raja fer end skver izabrala, pa i maknula? Eto ljepota festivala demokracije. Da je bio Hitler, nije.

 

Pozdarija u toj poredbi je što se nasuprot Trumpa predstavlja neka imaginarno fantastična Amerika koja eto nema ni grama putra na glavi. A makni Trumpa, jad i čemer kapitalističkog imperijalizma sa pokrićem u nuklearnom arsenalu sa svom svojom bijedom rasizma, seksizma, mačoizma i degenerizma.

 

Silovali su i prije Trumpa, crne Amere i dan danas "korektno" nazivaju Afroamerikancima mada Afrike nisu vidli 200 godina. Herceg Hrvat? Čobano Slavonac? Sam' nek sjedi odpozadi autobusa, šmrče krek i glumi gangstere i kriminalce.

 

Trumpova nesreća je što je imao alat ala Tviter, vrag mu nije dao mira pa je baljezgao i srao, pitanje što bi ostali srali pred 40 ili 50 godina u doba "normalnog rasizma" da su imali takvo što.. al da je sravnio neku drzavu zbog korumpiranih obavjestajnih informacija - bome nije. Ne treba ga branit zbog njega, govno kao i ostali, ali treba rec da su i ostali govna i da je na 300 metara konca tri metra za halalit.

 Zato su sad svi problemi ikad rijesni kad je doso senilni biden

On topic, sto cemo sad? Pa ocekujem manji cesspool liberalnih placipi*ka, manje podrzavanja pedofilije, sakacenja, promoviranja bolesnog kao zdravog, da ces moci napisati svoje misljenje bez da te horda nesigurnih duginih ratnika napadne i tako to..

 Žegarac, evo pročitao sam.
Sad me zovi woke cesspol liberalnom plačipičkom i kako već hoćeš jer reagiram činjenično na notore stupidne laži koje papagajski ponavljaju licemjerni sociopate koji su se dočepali javnih medija.

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2022 23:06 (Al Crane).
5 godina
offline
Re: Elon Musk preuzima Twitter. I što ćemo sad?
BlueMax kaže...
Osim lošeg humora sve ostalo su gluposti. Stavljanje slika na kojima kćer sjedi ocu na koljenima je promašeno.
Evo, branjenje Trumpa je novost u mom životopisu 😁

 
O'rajli? Ma koji si to samo pravi tatica ćerkicu odmalena ne oblači ko pofuknjaču kakvu je (po treći puta) oženio i ne drpa ju i ne žvali kao niti jednu drugu?

Svi smo čuli da će milijun majmuna koji lupaju o milijun pisaćih strojeva na kraju reproducirati cjelokupna Shakespeareova djela. Sada, zahvaljujući Internetu, znamo da to nije istina. - R. Wilensky
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2022 0:24 (Al Crane).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice