Dolaze nova, ekološka organska otapala

poruka: 3
|
čitano: 2.681
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Dolaze nova, ekološka organska otapala".
4 godine
protjeran
offline
Dolaze nova, ekološka organska otapala

Kada god cujem da je nesto eklokosko,eco,natural,bio,water based, itd. dobijem proljev.Jer znam da ce to biti pusiona ili da ce kilavo odraditi posao.Nedavno kupio cistac tiskanih plocica, water based reko hajd da se malo ekoloski osvjestim i da probam to cudo.Umocim plocicu, kiselio sam je pola sata flux ni da mrdne s nje.Zbrinem ekoloski to ekolosko sranje u wc, odem do tokica i uzmeme brake cleaner, špricnem malo flux nestao za 10 sekundi.

 

Ako nesto radi svoj posao i nema adekvatnu zamjenu zasto ga mijenjati samo da bi se bilo u danasnjem eco trendu.Kao sto je uradeno sa Halonom 1211 i Trikloretilenom. :(

 
1 0 hvala 0
14 godina
offline
Dolaze nova, ekološka organska otapala

ova slika "alcohol is solution" ide u pohranu!

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
offline
Dolaze nova, ekološka organska otapala

nije loše i pratiti vijesti na portalima o tome kad je i zbog kojeg otapala nešto povučeno s polica u dućanima (ono, kad si već ionak pun toga, godinama "ulažući u sebe").  zanimljivo kak svi paze na kvalitetu benzina/ulja/bla koja nalijevaju u napravu a kad jedu/piju, kao, nije bitno.  dakle: prvo u se a tek onda u svoje kljuse. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice