Cyberpunk 2077 - Hit s manama

poruka: 32
|
čitano: 16.196
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Cyberpunk 2077 - Hit s manama".
11 godina
offline
Re: Cyberpunk 2077 - Hit s manama
KIKI3ooo kaže...

U startu je bilo očito da je ovo grandiozan projekt koji traži godine rada a kako tržište to ne dupušta se znalo da ćemo dobit neispolirani proizvod. Kad sam pročitao da nisu stavili DRM dobio sam potvrdu.

Potvrdu cega?
CD Projekt je vlasnik GOG.com, otvoreno su protiv DRM, niti prijasnje njihove igre ga nemaju. Ja bih bio sokiran da je igra izasla s DRM i da ju ne mogu prodavat na vlastitom servisu.

11 godina
neaktivan
offline
Cyberpunk 2077 - Hit s manama

Meni su moderne igre čudo tu i tamo izade neka da valja pa je hype na stotu potenciju pa hrpetina nemogu ih nazvat nego budalama radi preorder necega sto ne izgleda ni blizu kao sto marketing prikazuje. 

Nikad necu zaboravit kako sam na you tubu gledao video rome tw 2 kad je igraju developeri i sjecam se kad sam upalio igru onog osjecaja razocaranja i ljutnje jer sam bacio 60 eura na mrtvaca kojemu trebaju tisuce patcheva da ozivi a kad ozivi kao da je frankenstein. 

Ovaj cyberpunk 6|10. Zalosno je da modirani skyrim je jedno 3 put bolja igra. A skyrim je 10 godina star.  To sve kaze o igrama tocnije o konzumentima i developerima koje nije volja trosit vrijeme i novac da dovrsu igru jer ionako ce se kupovat u koje god stanju igra bila ako se dovoljno hypa. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice