Company of Heroes 3 - Podijeljeni osjećaji

poruka: 2
|
čitano: 3.479
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Company of Heroes 3 - Podijeljeni osjećaji".
6 godina
offline
Company of Heroes 3 - Podijeljeni osjećaji

Igru sam dobio uz kupovinu Ryzen procesora. Sinoć sam nakon 32 sata igre završio italijansku kampanju. Igra je dobra, međutim ima bugova. Jedinice se znaju zaglaviti u objekte i na jednoj misiji sam morao igrati bez praktično pola jedinica. Dok sam igrao bilo je nekoliko patcheva. Došao je do verzije 1.0.7 i bilo je i dalje bugova. Sinoć se igra ažurirala na verziju 1.1.0 i na listi je stotinjak novih ispravaka koje donosi. Djeluje da su je trebali još polirati bar jednu godinu. Kampanje dodatno obogatiti i kao što kažete, njemačke jedinice samo zvrndaju bez plana i cilja po mapi, tako da kada završite steknete osjećaj da nisu ni bile potrebne. Mogli su ih samo stacionirati.

Moj PC  
2 0 hvala 3
16 godina
offline
Re: Company of Heroes 3 - Podijeljeni osjećaji
Mene zivcira kaj ne mogu napraviti zoom-out kak se spada i moram se patiti na super nepreglednoj visini kamere. Ta debilana je zastitni znak COH serijala. Ne kuzim u cemu je problem? Pusti me da gledam s Marsa ako me veseli!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice