Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

poruka: 7
|
čitano: 3.376
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji".
15 godina
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

valjalo bi im opaliti zvjezdoznanstvenu kaznetinu (ili dopustiti žetvu na kolniku) no nije određeno koja grana te znanosti. očekujem očitovanje bugova zvjezdoznanca (može i farizeji, iliti "odvojeni", ako su prvi nedostupni). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 13:20 (Ajar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

Chicago tribune

procitajte komentare i sve ce vam biti jasno

 

 
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

Treba dozivotna kazna i za pjesake i za vozace, sve u zatvor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Re: Chicago predlaže astronomske kazne za pješake
Prirodna selekcija na djelu.
 
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

Šaljem Ihush signal u nebo. 'alo .... zar ćemo ovakvu pravnu rupu ostaviti nezakompliciranom?

Što ako gleda u ugašen mob, što ako mi je došao sms od Chicago holdinga d.o.o u kojem piše kako zahvaljujući Miley Bandeechoo ima besplatni wifi na tom dijelu ceste? Što ako čovjek ima uredno updejtan os i sve uredno radi, a na haubu ga digne vozač pijan ko letva? Što ako gleda ne u cell nego u fiksni uređaj koji je maloprije kupio, pa proučava upute na kutiji? Što ako čita chicago jutarnji u pisanom izdanju?.-.. ili bug.chi? ajmo ihuš, nema odmora dok traje trolodba.

 

Inače moj prijedlog kazni za neoprezne pješake koji gledaju u mob:

 

- vlasnik iphonea x - oduzimanje uređaja na pola sata i mora gledati kako se njime igra trogodišnje dijete u pijesku.

- vlasnik samsunga - oduzimanje uređaja i obveza branjenja appleta po forumima u trajanju od 24 sata

- vlasnik kineza - nosit majicu "loser" 24 sata

- vlasnik dumbphona - u psihijatriju i odgovoriti na pitanje "koji s q ti gledo?"

- vlasnik uređaja starijeg od tri godine - javno se ispričati industriji mob uređaja zbog podrivanja i sabotiranja

- pješak kojeg je napuco Tesla - otpjevati vozaču "šta ti radiš na cesti? Rekao je Drago već vas neče biti, ni veselje svoje nije tija kriti....."

 

 

 
4 0 hvala 2
15 godina
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

- eto sad provocateurima :))

 

-formalno pitanje bi moralo glasiti.. dok sudjeluju u prometu. Pješak je također sudionik u prometu i mogu se sva pravila tad primjenjivati..

 

- Tad je sve pod prometnim zakonima i može se izjednačiti bilo koje vozilo-vozač ili pješak, kao sudionik koji se jednako mora pridržavati prometnih propisa, semafora itd. pa i korištenja raznih uređaja.

-no što s maloljetnicima, alkoholizmom itd.. ili ako se umjesto riječi mobitel mora staviti kobasica od naziva koja će pokriti sve moguće uređaje ili gađete.. + što s hendsfree, što s odvraćanjem pažnje, google cviksama ili satovima.. da ne uvodimo i odjeću-obuću i što sve ne (kao gađeti koji se pojavljuju).

-jel to sam razgovor, pisanje smsa, jel važno gleda li (sudionik) pješak promet ili nepažljivo baulja buljeći u ekran.. a što s slijepim ili slabovidnim osobama? njima tad zabraniti? .. :)

 

uvođenje takvih propisa, potrebno jer su ljudi ko muhe, glupasti.. štaš, ljudi.. a to može povući bezbrojna pitanja ili samovolju cestovnih šerifa. Dok je za npr brzinu zadužen sokol+fotka, kao za parking.. hoće li za ovo biti potreban dokaz policije ili samo optužba? Jel optužba vrijedi ako osoba pažljivo hoda ne izazivajući ikakav prometni problem? Jel mora zakoračiti na prmetnicu ili je metar udaljenosti safe zona..? Jel smije npr razgovarati? .. ne čak mobitelom, nego hodati i razgovarati s drugom osobom, jer i to jednako odvraća pažnju i može rezultirati nesrećom, koja možda može biti izbjegnuta.

Zapravo, kako to zakon predviđa racionalizirati, osim punjenje proračuna kaznama, nekim opreznijim hodanjem koje rezultira što, pažnjom koja eliminira nesreću? Nesreće su se dešavale i prije 50 godina.. tad ovakvi uređaji nisu bili uzrok.

ili zašto se popustilo s kažnjavanjem upotrebe mobitela bez handsfreeja u vožnji, svaki drugi vozač ima ruku na uhu.. prije se dobije kazna za pojas nego mob, gledajući tko je time ugrožen-siguran, moralo bi biti obrnuto (pasivna-aktivna sigurnost-ugrožavanje, sebe-drugih u prometu..).

 

Može li se gradirati ili kažnjavati nepažnja? Nesmotrenost pa do objesti (brza vožnja..) ili će ovisiti o šerifu na licu mjesta i sudcu za ličko rukvanje? Kako posložiti pravila-sistem ta to stvarno ima smisla i može funkcinirati..? Što je cilj, kazna ili sigurnost (manje nesreća).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
3 0 hvala 0
16 godina
offline
Chicago predlaže astronomske kazne za pješake koji

Slažem se sa zabranom, samo neznam kako ju provoditi bez da se nakrca gomila zaposlenih samo za to. Da mi imamo "prometne redare" ali ti uhljebski likovi služe samo za lešinarenje na autima parkiranim oko bolnica, groblja i sličnih mjesta gdje znaju da nema dovoljno "legalnih" parkirališnih mjesta u odnosu na posjetitelje. Imamo mi i strogu zabranu laprdanja na mobitel tijekom vožnje, ali u praksi vidimo da je i to nemoguće kontrolirati. Pa kog zapadne da je dovoljno blesav da mobitel drži čak i pred policijskom patrolom ili prometnikom.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice