Bivši "pirat" Arash Pendari dolazi na Digital Shap

poruka: 2
|
čitano: 1.375
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bivši "pirat" Arash Pendari dolazi na Digital Shap".
6 godina
offline
Bivši "pirat" Arash Pendari dolazi na Digital Shap

To i je najveći problem "piratluka" video sadržaja, da na jednom servisu nemožeš naći sve što bi gledao nego je porazbacano na 4-5 različith a uskoro i na više njih. Pa tko je lud plačat 5-6 mjesečnih pretplata da pogledaš 5-6 različitih serija?

Dok se ne dogovore, kao što su se dogovorili servisi za strimanje muzike tako da svi imaju više manje sve (razlike su mizerne između 4 najveća) naravno da će se piratizirat. Ali ako se uspiju jednom dogovorit za neku normalnu cijenu da svaki servis ima sve, garantirano će se piratluk prepolovit, jer će izgubit smisao sjedit za kompjutorem satima tražeći torrente, čekanju da se skinu, tražeći titlove...

 

Iskreno otkad ima Google Play Music ne sjećam se kad sam skinuo neku muziku sa torrenta, ako i skinem to su kakvi koncerti ili stvari/grupe koje su još uvijek toliko male da ih nema na servisima. Neka sredu isto tako za video sadržaje najvjerovatnije torrente neću ni pogledat više.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Bivši "pirat" Arash Pendari dolazi na Digital Shap

ako tpb ovako nastavi s "padovima", uskoro ćemo svi biti bivši i održavati predavanja po vašarima. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice