Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkrivati

poruka: 4
|
čitano: 3.810
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkrivati ".
12 godina
offline
Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkrivati

a u stvari javlja centrali gdje si što radiš i kako se ponašaš :)

 
0 0 hvala 0
14 godina
offline
Re: Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkriv

ovako nešto?

 

Ju je je? Je ju je!
15 godina
offline
Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkrivati

dok živjeh u beču, austrougarska, biciklistička infra- i ultra- strukture bile su besprijekorne (čak i vlastiti semaforčići) pa prosječnom topovskom mesu nisu bile potrebne ikakve aplikonjcije. sve je pisalo, sve je bilo jasno. no, ne lezi vraže. bicikli su po austrijama jezivo skupi pa se proleteri moraju snalaziti. ponavao sam jednog moldavca koji je naizust znao sva mjesta gdje su mahom studenti i ini padobranci ostavljali bicikle nakon odlaska iz metropole, zaključane, godinama na trunuće. on je posjedovao samo pilu za željezo (5 eur u bauhausu). ako je bicikl samo izgledao odgojno, kulturno i materijalno zapušten, okrilje noći i nevidljiva murija su bili dovoljni. čisti vittorio de sica. tako je sebi "kupio" specialku bianchi (i s njome svako malo potegnuo četrdesetak km do bratislave i natrag) a meni dobavio nekakav bezbrzinski krš, dovoljan za cviljenje po gradu. prvo sam mu zahvalio a onda me bilo sram no ubrzo skužih kako me domoroci, što zbog znanja jezika, što zbog izgleda i držanja, što zbog bicikla, prihvaćaju kao "domaćega". eh, kad me krenulo ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2022 11:47 (Ajar).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
offline
Bikemap – sjajna aplikacija koja pomaže otkrivati

U besplatnoj verziji vrlo malo opcija, u plaćenoj verziji ... ne znam, ne pada mi na pamet toliko plaćati godišnje.

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice