Bez sigurnosnih ažuriranja Windowsa 11 za nepodrža

poruka: 2
|
čitano: 7.791
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bez sigurnosnih ažuriranja Windowsa 11 za nepodrža".
2 godine
offline
Bez sigurnosnih ažuriranja Windowsa 11 za nepodrža

Ova konstrukcija me ubode; ""Microsoft smatra da takvi koji imaju instalaciju na službeno nepodržanom hardveru ne zaslužuju automatsko sigurnosno ažuriranje Windowsa""

Mislim, ako čovjek kupi legalni ključ, zbog čega korisnik "wouldn't be entitled" na apdejte ?!

 

Znači, nazovem Microsoft i kažem; dobar dan ! ja imam nepodržan hardver koji može gurati jedanajsticu  , smijem li kupiti ključ za 100$, jer bih htio redovita ažuriranja.

Oni kažu  Nein, No, ne smijete kupiti ključ jer nema apdejta za vas...

 

Meni to tako blesavo zvuči, kad napravim konverziju iz glupog u blesavo.

Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna ! MININGOM PROTIV DROGE !
 
5 0 hvala 0
15 godina
offline
Bez sigurnosnih ažuriranja Windowsa 11 za nepodrža

ms radi pravne gluposti.. jer može, jer soft-pravo je vrlo rastezljivo, dok netko kao usa-eu ne kazni...

-točno, ms će onemogućiti.. po kriteriju koji nije ničim opravdan, legalnog-legitimnog korisnika koji ima pravo na support plaćenog proizvoda, tj onemogućit će po izmišljenom nepostojećem kriteriju kao nekompatibilnost koji nema veze s kompatibilnošću, jer naprosto win11 radi, radi normalno .. i baš nikakvog razloga (tehničkog) nema za namjerno onemogućavanje updatea, tj jedini razlog je što to ms želi-forsira, tj želi natjerati korisnike na korištenje uefi-gpt-secboot-tpm20... kao uvijetom, koji nije stvarni uvijet kao hardware-kompatibilnost s osom .. tj može kako to inače indirektno radi, ms+intel, wintel, uz pomoć OEMa, recimo povezati s nepostojanjem dirvera ili opcijom biosa, no pošto je to umjetno ograničenje samog installera, nakon instalacije bi to bilo nemoguće-neprovedivo tj prekasno da se tako onemogući korištenje a sve je zapravo nepotrebno kemijanje iz želje ms-a (ili wintela) da tako osiguraju budućnost.. ne neki stvarni problem kao uvijet-kompatibilnost.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
 
4 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice