Bečki školarci uče u hotelskim sobama

poruka: 2
|
čitano: 2.304
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bečki školarci uče u hotelskim sobama".
15 godina
offline
Bečki školarci uče u hotelskim sobama

dođe mi rasplakati se kad ovo:"Direktorica hotela Adagio Martina Richard naglasila je da u ovim teškim vremenima vrlo važno surađivati i međusobno si pomagati te je dodala da u okviru svojih mogućnosti žele dati doprinos društvu, a posebno lokalnoj zajednici." usporedim s onim gdje živim. ovakvih primjera iz beča ima mali milijun. dok sam živio tamo (stjecaj akademskih okolnosti), izgledalo je poput raja. austrija ima tisuće mana a rvacka samo jednu: ne valja. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
offline
Bečki školarci uče u hotelskim sobama

U okviru mjera pomoći poduzetnicima, Austrija je posebnu pažnju posvetila ugostiteljima za koje je pripremljen paket mjera težak 500 milijuna eura. Tako je ugostiteljima privremeno smanjen PDV na bezalkoholna pića (s 20 na 10 posto). Ovisno o gubicima prihoda u odnosu na ranije godine, kroz taj se instrument može pokriti do 75 posto fiksnih troškova. 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice