Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju

poruka: 4
|
čitano: 8.493
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju".
13 godina
offline
Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju

Kupio u preodreru za PS4 imam već (ili samo) oko 24 sata u igri... uopće nisam impresioniran. Priča za sada ok, grafika odlična. Igra mi se do sada par puta srušila što će valjda popraviti s patchevima u budućnosti...

Hvatanje papira po krovovima mi je stvarno glupi način produljenja playtime-a koji su trebali izostaviti. Previše stvari za skupljanje, meni osobno ubija svaku volju za ičim osim za glavnom pričom. Sumnjam da ću kupiti sljedeći AC.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
offline
Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju

Igra počne dobro tamo u Norveškoj, onda dođeš u englesku i taj neki mid game je previše rastegnut, da bi kraj opet bio zanimljiv.

Iako je kao cijelina na kraju dobar plot sa zanimljivim završetkom, ipak tempo story linea je malo fulan. Šteta što moraš tolko glupih i bezpotrebnih misija riješavati i osvajati, da bi došao do dobrog kraja.

Bolje bi bilo da je main story bio napravaljen da prođeš u 20 sati i svaka mapa podjedanko dugačka, a onda ostalo su side misije za kasnije.

Ovako ti uvod traje 2-3 sata, pa 45-50 sati tog nekog praznog nahodavanja i dosta filler misija, da bi opet kraj bio 2-3 sata. 

 

Inače dobar gameplay, daleko od assassin's creeda i stealtha, ali ipak dobar RPG. To su neke moje mane bile, taj pacing ili ti tempo, te bugovi.

 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2020 11:41 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
offline
Re: Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju

jako los review sa limitiranim prikazom glavnih elemenata igre. na prvi pogled puno teksta ali u tom tekstu nema nikakve substance. primjerice, nigdje nije naglašeno kako su lip sync i facial animations izrazito loše (na razini mass effect andromeda) i unistavaju immersion.

ako hocete bolji uvid u samu igru i mehanike, imate ovdje review koji sam ja pisao.

It is not who you are, it is who you know.
10 godina
offline
Re: Assassin’s Creed Valhalla - Pohod na Britaniju
Ako niste znali sto ocekivat od ove igre po videima onda vam ni review nece pomoc.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice