AOC C27G2AE - Igranje u prvom planu

poruka: 2
|
čitano: 4.065
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AOC C27G2AE - Igranje u prvom planu".
16 godina
offline
AOC C27G2AE - Igranje u prvom planu

AOC mi je uvijek izgledao kao dobra, a jeftina opcija za monitore. Sve dok u 12. mjesecu nisam kupio 2 komada, sada ih više ni štapom ne bih dirao...

Kupio sam model 24g2u5. Pošto nisam zagriženi gamer nisam išao na 144hz, ovaj mi je po specifikacijama izgledao sasvim OK. Jedan je imao kao par loših bad piksela, pod povečalom skužio da je zapravo nit prašine uhvaćena u panelu. Reklamirao odmah drugi dan i to odnesli na servis... Nakon tri tjedna zovu da su zamjenili panel. Super, znači kupio sam novi uređaj, a zapravo dobio reparirani jer je ovaj imao tvorničku grešku umjesto da sam dobio novi. U međuvremenu ovaj drugi monitor dobio mrtav piksel... To naravno nije pokriveni garancijom.

 

Da sreća bude veća paneli više nisu isti, ovaj popravljeni ima toplije boje. Znači oboje su na istim postavkama, čak sam i probao resetirati oba na tvorničke postavke, no nula bodova. Ne možeš ih uskladiti... A to mi je upravo i bio razlog da sam kupio dva komada, da zamijene stare Dell U2412HM... Pišem prodavaču za problem, nisam nikada dobio odgovor. Pišem servisu koji su mijenjali panel, kaže lik da ne bi smjelo, panel su dobili od AOC-a mora biti isti, no vidjeti će sa AOC-om što i kako pa će se javiti. Više se nije javio. Niti na moj upit nakon dva tjedna da li je što saznao više nije bilo odgovora.

Tako da AOC je OK dok god nemaš problema sa proizvodom. I ako imaš sreće da pikseli ne krepaju tijekom korištenja... Sve u svemu mislim da ću ih uskoro mijenjati što zbog krepanog piksela, što zbog neusklađenih boja na monitorima koji stoje jedan pored drugog...

Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
offline
AOC C27G2AE - Igranje u prvom planu

Realno, tražio sam prije godinu i nešto vrhunski 27" FHD monitor, nakon puno recenzija, čitanja i pomnog biranja, ASUS VG279Q je kralj 27" FHD monitora. Košta mrvu više, a daje 10 puta bolju sliku. Tako da, ako netko traži slično, VG 279Q od ASUSa je top. Minus je jedino što nema USB Hub na sebi, ali može se i bez toga živjeti.

 

Keep it simple!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice