AMD predstavlja tri nova Ryzen 3000 CPU-a sa poveć

poruka: 3
|
čitano: 2.275
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "AMD predstavlja tri nova Ryzen 3000 CPU-a sa poveć".
16 godina
offline
AMD predstavlja tri nova Ryzen 3000 CPU-a sa poveć

Pitanje je koliko će im biti veća cijena od non-T SKU-ova vezano uz procjenu isplatljivosti kupnje. Koliko vidim po prvim informacijama, biti će oko 5% dobitka u gaming dijelu. S druge strane, ovi su procesori izdvojeni od većine ostalih kao neka vrsta zlatnih primjeraka i pretpostavljam da bi u načelu mogli imati bolje overclocking karakteristike od obične brače.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
AMD predstavlja tri nova Ryzen 3000 CPU-a sa poveć

Malto 
Hm...... cijena bi trebala biti ista kao i kod modela bez oznake XT, možda čak i niža jer bi cijene trebale ići "ka dole". No, ja nekako dvojim koliko često će korisnici tjerati CPU da dođe u stanje boost moda pa da se tih 100 ili 200 MHz kroči na scenu?

 
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
offline
Re: AMD predstavlja tri nova Ryzen 3000 CPU-a sa p
Malto kaže...

 S druge strane, ovi su procesori izdvojeni od većine ostalih kao neka vrsta zlatnih primjeraka i pretpostavljam da bi u načelu mogli imati bolje overclocking karakteristike od obične brače.

Ne znam koliki potencijal OC -a mogu ponuditi kad već 3600 XT boosta na 4,5 GHz a vjerojatno pri boostu ide na potrošnju 120/125 W pa nisam preveliki optimist..

 

Lagan clock bi trebao biti kada bi bez problema išao na 5 GHz da bi se osjetila nekakva korist od njega, ovako samo smo dobili veći boost i mislim da je to sve od njega.

O nama će pričat ka i mi o Atlantidi, a možda i neće, ma jebo nas, nemamo sreće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice