Xfx hd6570

poruka: 9
|
čitano: 2.744
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
HD 6570-mišljenja

E sad,onaj tko ima navedenu grafu(xfx hd 6570,sa pasivnim hlađenjem)...jel ju netko posjeduje SA LCovim napajanjem na 420watta? S obzirom da je u mome slučaju amdov 3o jezgreni procesor FM1 sck,Gigabyte a55-ds3p,1x dvd rw i hdd 7200rpm uređaj. Otprilike s ovim netko ako ima iskustva u praksi,mislim ako ima nekakvih problema s napajanjem?

M
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2013 2:32 (Igor150).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Xfx hd6570

HD6570 referentna trosi oko 70W, tako da ni sa ovom xfx na tom napajanju ne vjerujem da ces imati ikakvih problema.

0 0 hvala 0
13 godina
Xfx hd6570

a ono,na službenoj stranici preporuka 500watta za crosfireX u mome slučaju. a i računao na CPU calculate,cjela konfiguracija 350watta,i to sam možda rekao za 10ak watta mal više.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Xfx hd6570
Igor150 kaže...

a ono,na službenoj stranici preporuka 500watta za crosfireX u mome slučaju. a i računao na CPU calculate,cjela konfiguracija 350watta,i to sam možda rekao za 10ak watta mal više.

Ti ces stavljat HD 6570 u crossfire?

13 godina
Xfx hd6570

mislim na crosfireX,kombinacija sa APUom. nisam zagledao detalje,mislim da ova ni neide crossfire grafa+grafa.Ispravak ako griješim

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xfx hd6570

u mome slučaju hibridni cross fireX. Ma za nešto jače nema se vule,a i nije mi potrebno nešto sad extra.Ma trenutno imam HD6450 2GB low profilku koja mislim da me ajmo reći služi,a u situaciji sam da slažem 2 PCa istovremeno tako daaaa malo i jeste gusto.Naknadno sam uzimao 3o jezgrenog procesora,pa se prema tome ravnam. 6570 ima veću propusnost (mada meni to i neigra neku ulogu).

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Igor150 kaže...

mislim na crosfireX,kombinacija sa APUom. nisam zagledao detalje,mislim da ova ni neide crossfire grafa+grafa.Ispravak ako griješim

Ma nisam ni ja gledao jel ta ide u cross samo sam mislio da ako slucajno ide da to ne radis jer je bacanje novaca.

U svakom slucaju, neces imati nikakvih problema s tim napajanjem, to sam siguran. Ta grafa ima premalu potrosnju da bi bilo problema.

Ja tjeram GTS 250 na starom fortronu od 350W bez ikakvih teskoca vise od 2 godine, a moja grafa ima podosta veci TDP nego taj radeon.

13 godina
Xfx hd6570

ma mislim samo turit jednu grafulju,pa se odlučujem na tu. s obzirom da sam ja uzimao u 5om mjesecu novu konfiguraciju u Linksu. Gigabitova a55-ds3p, amdov APU a6 procesor 3500 3o jezgreni 2,1GhZ. Ma mislim imam ja sad hd6450 grafulju na 420watta i radi,a sad da bi ja radio crossfireX,sigurno se nibih odlučio na hd6xxx seriju u kombinaciji sa APU-om,samo eto što to meni spaja kao hibridni crossfire APU + grafa. Za moje potrebe poigrat malo Red Alert 2 malo Metin2,tu i tamo koji film.Poslužit će. Ma brine me samo što piše na službenoj stranici...isto što i za ovu trenutnu,samo zato što sad momentalno nisam pri nekim parama tako daaaaaa bolje pisati na 4 mjesta prije kupnje.

M
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ma mislim samo turit jednu grafulju,pa se odlučujem na tu. s obzirom da sam ja uzimao u 5om mjesecu novu konfiguraciju u Linksu. Gigabitova a55-ds3p, amdov APU a6 procesor 3500 3o jezgreni 2,1GhZ. Ma mislim imam ja sad hd6450 grafulju na 420watta i radi,a sad da bi ja radio crossfireX,sigurno se nibih odlučio na hd6xxx seriju u kombinaciji sa APU-om,samo eto što to meni spaja kao hibridni crossfire APU + grafa. Za moje potrebe poigrat malo Red Alert 2 malo Metin2,tu i tamo koji film.Poslužit će. Ma brine me samo što piše na službenoj stranici...isto što i za ovu trenutnu,samo zato što sad momentalno nisam pri nekim parama tako daaaaaa bolje pisati na 4 mjesta prije kupnje.
M
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice