Asus 7950 Direct CU II Problem

poruka: 42
|
čitano: 3.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Mijenjaj za Sapphire ako imaju ili MSI.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:03 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Asus 7950 Direct CU II Problem
SaidSikiraX kaže...
nbafan kaže...
Da ja imam grafu od 3k ne bi se tako zajebavao,odmah u trgovinu reci sto ne valja,neka oni probaju,reci im se...

Problem je što je vjerovatno svaki model ovakav, a tako mi se sviđa ova grafička kartica, ne bi je mijenjao za Gigabyte verziju, ali što se mora mora se.

pa mijenjaj za neku drugu samo imaj na umu da nema puno boljih od te asusice, ako ih uopce ima,ja mislim da se taj problem moze rijesit,jednostavno je ostavi da visi lol.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
protjeran

nemoj nista ostavljat da visi, zaebi to, ajd da je 8800, ovo je naj novije i za te pare ima da radi bolje od svicarskog sata, tebi se ovo događa vjerovatno jer ti se sa vremenom "iskrivio" pci-e utor zbog dosadasnjeg opterecenja i sad kad je dosla ova teska grafa samo je problem isplivao na vidjelo, pokusaj ju kako ti je ovaj gore rekao pridrzati prema gore pri zasarafljivanju sarafica koji drze prednji dio za kuciste i kad ju pustis taman bi trebala sjesti kako treba, ako to neupali vrati ju i pogledaj jel ti sve ok s maticnom plocom tj sa utorom za graficku da se nebi sa njima naganjao, jer ako ju oni testiraju u servisu i bude im radila ispada da imas problem koji nije vezan uz grafu

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 0:26 (PR0MATRAC).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

nemoj nista ostavljat da visi, zaebi to, ajd da je 8800, ovo je naj novije i za te pare ima da radi bolje od svicarskog sata, tebi se ovo događa vjerovatno jer ti se sa vremenom "iskrivio" pci-e utor zbog dosadasnjeg opterecenja i sad kad je dosla ova teska grafa samo je problem isplivao na vidjelo, pokusaj ju kako ti je ovaj gore rekao pridrzati prema gore pri zasarafljivanju sarafica koji drze prednji dio za kuciste i kad ju pustis taman bi trebala sjesti kako treba, ako to neupali vrati ju i pogledaj jel ti sve ok s maticnom plocom tj sa utorom za graficku da se nebi sa njima naganjao, jer ako ju oni testiraju u servisu i bude im radila ispada da imas problem koji nije vezan uz grafu

Pokušati ću je staviti u drugi PCI-E utor tom metodom. Valjda će upaliti.

Dafuq I just read?
14 godina
neaktivan
Zamjeni za 7870 ili ako ti budale daju 7970

Ja bi isao na Sapphire 7870
14 godina
neaktivan

Koliko sam izguglo, vidim da je Asus prošlog mjeseca napravio reviziju svojih Direct CU II 7950|7970 grafičkih kartica. Dužina kartice i PCB-a je smanjena, takođe su popravljeni problemi sa temperaturom i kartica ima 6 umjesto dosadašnjih 5 heat pipes (kako se već to prevodi na naš jezik).

Dakle tražiti ću od njih reviziju Asus 7950 Direct CU II. Valjda će se popraviti.

EDIT : F*ck, revizija izlazi u augustu, šta da radim do tada?

Usporedba stare i nove verzije Usporedba stare i nove verzije
Dafuq I just read?
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 2:10 (SaidSikiraX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SaidSikiraX kaže...

Koliko sam izguglo, vidim da je Asus prošlog mjeseca napravio reviziju svojih Direct CU II 7950|7970 grafičkih kartica. Dužina kartice i PCB-a je smanjena, takođe su popravljeni problemi sa temperaturom i kartica ima 6 umjesto dosadašnjih 5 heat pipes (kako se već to prevodi na naš jezik).

Dakle tražiti ću od njih reviziju Asus 7950 Direct CU II. Valjda će se popraviti.

ma grafa ti je vjerovatno dobra, pogledaj samo dali su sarafici do kojih ti mozes dokucit dobro zategnuti(sa time da niti slucajno jednog neogrebes jer tad ti sve pada u vodu) i pogledaj tu plastiku cover od hladnjaka dali je fiksiran i dali se mice, probaj ju kod nekog frenda sad kad si ju vec dobio kako velis za 6950 ako se nevaram, da ti nju neodneses na servis pa ti oni vele a nista evo tebi ond neka 6950 koja kao "valja" pa ti igraj a ovo sto sad imas je cudo od graficke kartice

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.7.2012 2:18 (PR0MATRAC).
15 godina
SaidSikiraX kaže...

znači ovo je stvarno opći problem kojeg su oni svjesni. A nista onda,mijenjaj za neku drugu 7950 ili cekaj reviziju pa nek ti daju nju.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
SaidSikiraX kaže...

znači ovo je stvarno opći problem kojeg su oni svjesni. A nista onda,mijenjaj za neku drugu 7950 ili cekaj reviziju pa nek ti daju nju.

Evo iskemijao sam nešto. Sad radi dobro. Čeka se revizija.

Dafuq I just read?
14 godina
neaktivan

Tek sad vidjeh da imas temu, ja ti poslao PM.

Anyway, svaka je falicna, one sa niskim stock naponom zbog manje grijanja rade bez problema na stocku (kao moja npr.), dok one sa visim stock naponom se ruse i na stocku.

Ja sam u sebe sa malom vezicom pricvstio cooler za PCB i sad radi ko doksa overvoltana i overclockana na 1000/1375. Stvarno idiotarija od Asusa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Tek sad vidjeh da imas temu, ja ti poslao PM.

Anyway, svaka je falicna, one sa niskim stock naponom zbog manje grijanja rade bez problema na stocku (kao moja npr.), dok one sa visim stock naponom se ruse i na stocku.

Ja sam u sebe sa malom vezicom pricvstio cooler za PCB i sad radi ko doksa overvoltana i overclockana na 1000/1375. Stvarno idiotarija od Asusa.

I ja sam isto uradio. Samo me nervira što to moram raditi na kartici od 500€. Uskoro ću staviti detaljna uputstva.

Dafuq I just read?
14 godina
neaktivan

problem ti je kaj su predugacki oni sarafici kaj drze cooler za pcb. mozes stavit podlosku izmedu da popunis taj prazan prostor i onda ce bit ok. jedino kaj ce pcb bit spigan uvijek jer nema backplatea.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice