The Last of Us (HBO)

poruka: 1
|
čitano: 1.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
offline
The Last of Us (HBO)

The Last of Us postaje serija, na njoj radi tvorac mini-serije Chernobyl

 

Televizijska kuća HBO rezervirala si je prava na adaptaciju svijeta iz hvaljene igre The Last of Us.

 

"Čini se kako je pred nama “zlatno doba” za serije rađene po igrama. Svoje će TV adaptacije tako u budućnosti dobiti Halo, Resident Evil i Diablo, a upravo je potvrđena jedna ogromna adaptacija – svoju TV seriju dobit će i The Last of Us.

Kako prenosi portal The Hollywood Reporter, prava na tu adaptaciju otkupila je televizijska kuća HBO, a na njoj će raditi duo iz snova: scenarist i izvršni producent bit će Craig Mazin, tvorac izvrsne mini-serije Chernobyl iz 2019., a na projektu će mu pomagati Neil Druckmann, kreativni redatelj i scenarist Last of Us igara. Projekt je to koji će djelomično financirati Sony Pictures Television i PlayStation Productions.

Serija će se usko vezati uz priču prve igre, barem u svojoj prvoj sezoni. Bude li uspješna i zapažena, otvorena je opcija da buduće sezone obrade i događaje iz druge igre na koju još uvijek čekamo.

U Sonyju planiraju da serija The Last of Us bude samo početak te da nakon toga uslijede i druge adaptacije. Bogat katalog za to svakako imaju, a videoigre su iz nekog razloga trenutno vruća roba TV kućama poput HBO-a i Netflixa."

 

-izvor

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice