Skidanje zaštite sa pjesme

poruka: 4
|
čitano: 5.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Skidanje zaštite sa pjesme!!! - POMOĆ

Dakle imam pjesmu na komp-u, koja je kopirana s orginalnog cd, ali ima zaštitu (kako je uklonit?), inače kopiro sam pomoću windows media player-a!

Hvala unaprijed!

Pozdrav!

Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Skidanje zaštite sa pjesme!!! - POMOĆ

Treba ti neki besplatan RIP program. npr.

http://www.freerip.com/download.php

16 godina
Bana kaže...

Dakle imam pjesmu na komp-u, koja je kopirana s orginalnog cd, ali ima zaštitu (kako je uklonit?), inače kopiro sam pomoću windows media player-a!

Hvala unaprijed!

Pozdrav!

-po zakonu, kupiš original koji ima zaštitu i sudskim putem traži uklanjanje zaštite.

-Sud mora presuditi u tvoju korist.... i rješen problem.

WMP ne uklanja zaštitu, DRM je tu, koji bi dozvolio sviranje na tvom PCu ali ne i kopiranje ili slušanje na nekom drugom (bez licence..)

napomena, da upute (tema) oko skidanja, zaobilaženja zaštite, nisu dugog vijeka na forumu.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-po zakonu, kupiš original koji ima zaštitu i sudskim putem traži uklanjanje zaštite.

-Sud mora presuditi u tvoju korist.... i rješen problem.

WMP ne uklanja zaštitu, DRM je tu, koji bi dozvolio sviranje na tvom PCu ali ne i kopiranje ili slušanje na nekom drugom (bez licence..)

napomena, da upute (tema) oko skidanja, zaobilaženja zaštite, nisu dugog vijeka na forumu.

LoL, koji si ti Policajac Smijeh

Probaj s Easy CD-DA Extractor ili EAC,ili  Foobar ili Winamp ili..... uglavnom ostavi se WMP

Peace and Love _ Frankenstein Build
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice